Koti > Säännöllinen kunnossapito > Brother-laitteen puhdistaminen > Skannerin ja rullien puhdistaminen

Skannerin ja rullien puhdistaminen

Lasisuikaleella oleva lika tai korjauslakka voi heikentää skannatun kuvan laatua. Puhdista skanneri ja rullat, jos skannatuissa tiedoissa on pystysuuntainen viiva tai jos skannatuista tiedoista puuttuu osia.

ADS-4300N/ADS-4700W

1. Katkaise virta laitteesta painamalla image-painiketta ja pitämällä sitä painettuna.
  2. Poista ADS.
    image
  3. Avaa etukansi painamalla vapautuskielekettä.
    image
  4. Puhdista laitteen takaosasta automaattisen dokumenttien syöttölaitteen (1) lasisuikaleet pehmeällä ja nukkaamattomalla kankaalla. Varmista, että kumpikin lasiliuska on puhdas.
    image
  5. Paina jarrutelan kannen vasenta yläsivua alaspäin ja vedä se alas.
    image
  6. Pidä kiinni jarrutelan akselista ja vedä sitä itseäsi kohti ja poista sitten jarrutela vetämällä se ulos oikealle päin.
    image
  7. Puhdista jarrutela pehmeällä, nukkaamattomalla kankaalla, joka on kostutettu vedellä.
  8. Aseta jarrutela akselin päälle ja työnnä sitten jarrutela laitteen sisään.
    image
  9. Sulje jarrutelan kansi.
  10. Puhdista syöttörullat pyyhkimällä niitä puolelta toiselle pehmeällä nukkaamattomalla kankaalla, joka on kostutettu vedellä.
    image
  11. Sulje etukansi ja kiinnitä ADS.
  12. Kytke laitteeseen virta painamalla image-painiketta.
HUOMAUTUS

(ADS-4700W)

Kun [Määräaikaishuoltovaroitus] tulee näkyviin laitteen nestekidenäyttöön, sinun on puhdistettava laite pian. Jos et tee niin, saattaa ilmetä asiakirjatukoksia ja paperinsyöttöongelmia.

Pyyhkäise ensin lasia sormenpäälläsi, jotta näet, tunnetko mitään (likaa tai roskia). Puhdista lasisuikaleet nukkaamattomalla liinalla. Puhdistus saatetaan joutua uusimaan jopa kolme tai neljä kertaa. Testaa puhtaus skannaamalla asiakirja jokaisen puhdistuskerran jälkeen.

image
image
image

Jos lasisuikaleella on likaa tai korjauslakkaa, skannatussa näytekuvassa näkyy pystyviiva.

Viiva katoaa lasisuikaleen puhdistamisen jälkeen.

ADS-4900W

1. Katkaise virta laitteesta painamalla image-painiketta ja pitämällä sitä painettuna.
  2. Poista ADS.
    image
  3. Avaa etukansi painamalla vapautuskielekettä.
    image
  4. Puhdista laitteen takaosasta automaattisen dokumenttien syöttölaitteen (1) lasisuikaleet pehmeällä ja nukkaamattomalla kankaalla. Varmista, että kumpikin lasiliuska on puhdas.
    image
  5. Paina jarrutelan kannen kumpaakin puolta samaan aikaan sisäänpäin ja vedä kansi alas.
    image
  6. Nosta jarrutela sormellasi pois.
    image
  7. Puhdista jarrutela pehmeällä, nukkaamattomalla kankaalla, joka on kostutettu vedellä.
  8. Sovita jarrutelan akseli aukkoon ja aseta jarrutela laitteeseen.
    image
  9. Sulje jarrutelan kansi.
  10. Puhdista syöttörulla pyyhkimällä sitä puolelta toiselle pehmeällä nukkaamattomalla kankaalla, joka on kostutettu vedellä.
    image
  11. Sulje etukansi ja kiinnitä ADS.
  12. Kytke laitteeseen virta painamalla image-painiketta.
HUOMAUTUS

Kun [Määräaikaishuoltovaroitus] tulee näkyviin laitteen nestekidenäyttöön, sinun on puhdistettava laite pian. Jos et tee niin, saattaa ilmetä asiakirjatukoksia ja paperinsyöttöongelmia.

Pyyhkäise ensin lasia sormenpäälläsi, jotta näet, tunnetko mitään (likaa tai roskia). Puhdista lasisuikaleet nukkaamattomalla liinalla. Puhdistus saatetaan joutua uusimaan jopa kolme tai neljä kertaa. Testaa puhtaus skannaamalla asiakirja jokaisen puhdistuskerran jälkeen.

image
image
image

Jos lasisuikaleella on likaa tai korjauslakkaa, skannatussa näytekuvassa näkyy pystyviiva.

Viiva katoaa lasisuikaleen puhdistamisen jälkeen.