Koti > Brother iPrint&Scan Windowsille ja Macille > Työnkulkuun skannaamisen asetusten määrittäminen käyttämällä Brother iPrint&Scania

Työnkulkuun skannaamisen asetusten määrittäminen käyttämällä Brother iPrint&Scania

Seuraavien ehtojen on täytyttävä, jotta voit käyttää työnkulkuun skannaamista:

• Windows

• Skannerin ohjain on asennettu.

Lataa ja asenna ohjain sivustossa support.brother.com.

• Oletusasetukset on määritetty skannaamiseen laitteesta.

Määritä asetukset noudattamalla Laitteen skannausasetukset -näytössä näkyviä ohjeita.

• Mac

• iPrint&Scan Push Scan Tool on asennettu.

Lataa ja asenna iPrint&Scan Push Scan Tool -sovellus sivustossa support.brother.com.

• Oletusasetukset on määritetty skannaamiseen laitteesta.

Valitse Brother iPrint&Scan -aloitusnäytössä Laitteen skannausasetukset>Valitse kansio... ja tallenna asianmukaiseen sijaintiin. Viimeistele prosessi noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Työnkulun luominen

1. Valitse Brother iPrint&Scan -aloitusnäytössä Luo työnkulku.
  2. Luo työnkulku noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Työnkulkujen määrittäminen

1. Valitse Brother iPrint&Scan -aloitusnäytössä Laitteen skannausasetukset>Työnkulku.
  2. Valitse työnkulku, jonka haluat tulevan näyttöön, kun laitteen työnkulkupainiketta painetaan, ja valitse OK.

Työnkulun muokkaaminen tai poistaminen

1. Valitse Brother iPrint&Scan -aloitusnäytössä imageSovellusasetus>Työnkulun hallinta.
  2. Valitse työnkulku, jota haluat muokata tai jonka haluat poistaa, ja napsauta sitten Muokkaa- tai Poista-painiketta.