Koti > Brother iPrint&Scan Windowsille ja Macille > Brother iPrint&Scan -yleiskuvaus

Brother iPrint&Scan -yleiskuvaus

Brother iPrint&Scan Windowsille ja Macille -ohjelmiston avulla voit skannata tietokoneelta käsin.

Seuraavassa näytössä on esimerkki Brother iPrint&Scan Windowsille -ohjelmistosta. Voit sen avulla skannata asiakirjoja ja tarkistaa laitteesi tilan. Varsinainen näyttö saattaa olla erilainen sovelluksen versiosta riippuen.

• Windows

Siirry laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle sivustossa support.brother.com ja lataa viimeisin sovellus.

• Mac

Lataa ja asenna Brother iPrint&Scan App Storesta.