Koti > Scan (Skannaus) > Skannaaminen tietokoneelta (Windows) > Skannaa käyttämällä Brother iPrint&Scania (Windows)

Skannaa käyttämällä Brother iPrint&Scania (Windows)

Skannaa tietokoneestasi Windowsin Brother iPrint&Scanin avulla. Siirry laitemallisi Ladattavat tiedostot-sivulle sivustossa support.brother.com ja lataa se.
  1. Käynnistä Brother iPrint&Scan. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 10

Napsauta image>Brother>Brother iPrint&Scan.

• Windows 8.1

Valitse Brother iPrint&Scan.

• Windows 7

Valitse image (Käynnistä)>Kaikki ohjelmat>Brother iPrint&Scan.

2. Jos Brother-laitteesi ei ole valittuna, osoita Valitse laitteesi -painiketta ja valitse Brother-laitteesi noudattamalla sitten näyttöön tulevia ohjeita.
  3. Osoita Skannaus-symbolia ja skannaa asiakirjasi noudattamalla sitten näyttöön tulevia ohjeita.