Koti > Scan (Skannaus) > Skannaaminen tietokoneelta (Mac) > Skannaus Brother iPrint&Scan -ohjelmistolla (Mac)

Skannaus Brother iPrint&Scan -ohjelmistolla (Mac)

Skannaa tietokoneestasi Macin Brother iPrint&Scanin avulla. Lataa ja asenna Brother iPrint&Scan App Storesta.
  1. Osoita Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat ja kaksoisosoita iPrint&Scan-symbolia.
    Brother iPrint&Scan -näyttö tulee näkyviin.
  2. Jos Brother-laitteesi ei ole valittuna, osoita Valitse laitteesi -painiketta ja valitse Brother-laitteesi noudattamalla sitten näyttöön tulevia ohjeita.
  3. Osoita Skannaus-symbolia ja skannaa asiakirjasi noudattamalla sitten näyttöön tulevia ohjeita.