Koti > Scan (Skannaus) > Skannaaminen tietokoneelta (Mac) > Skannaus TWAIN-yhteensopivien sovellusten avulla (Mac)

Skannaus TWAIN-yhteensopivien sovellusten avulla (Mac)

Voit skannata TWAIN-yhteensopivilla sovelluksilla. Lisätietoja skannauksesta on sovelluksen käyttöohjeessa.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Käynnistä grafiikkasovelluksesi ja valitse sitten skannaustoimenpide.
    Skanneriasetusten valintaikkuna avautuu.
    image
  3. Säädä Skanneriasetukset-valintataulun asetuksia tarvittaessa.
  4. Valitse asiakirjan koko Document Size (Asiakirjan koko) -pudotusluettelosta.
  5. Voit esikatsella kuvaa ja rajata ei-toivotut osuudet pois ennen skannausta osoittamalla PreScan (Esiskannaus)-vaihtoehtoa.
  6. Valitse Start (Käynnistä).
    Laite aloittaa skannauksen.