Hjem > Opret og udskriv dokumenter ved hjælp af din computer > Udskriv et dokument ved hjælp af printerdriveren (Windows/Mac)

Udskriv et dokument ved hjælp af printerdriveren (Windows/Mac)

Windows

1. Åbn det dokument, du vil udskrive.
  2. Tilslut printeren til en computer ved hjælp af USB, Bluetooth eller Wi-Fi.
  3. Ilægning af papir.
  4. Vælg udskrivningskommandoen i dit program.
  5. Vælg din printer, og klik derefter på udskrivningsegenskaberne eller præferenceknappen.
    Printerdrivervinduet vises.
  6. Rediger printerdriverindstillingerne, hvis det er nødvendigt.
  7. Klik på OK.
  8. Gennemfør din udskrivning.
    Data-indikatoren blinker grønt image for at indikere at printeren modtager data.
    image
    • Hvis der er ilagt papir, og data-indikatoren forbliver grøn image uden at blinke, har printeren ikke modtaget nok data til at udskrive en hel side. Sluk printeren, og tænd den derefter igen.
    • Hvis papiret er skævt, efter at printeren har trukket det ind i startpositionen, skal du åbne udløserdækslet helt, fjerne papiret og derefter lukke dækslet og ilægge papiret igen.
    • Oplysninger om udskrivning af et JPEG-billede uden brug af printerdriveren imageimage Relaterede emner: Bemærkninger til udskrivning af billeddata uden brug af printerdriveren.

Sådan gøres udskrifter lysere eller mørkere

Du kan gøre udskrifter lysere eller mørkere ved at justere indstillingen for udskriftstæthed i dialogboksen i printerdriveren eller i printerindstillingsværktøjet.

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Windows).

Mac

image
PJ-883:

Hvis AirPrint-printerdriveren er valgt, skal du vælge CUPS-printerdriveren.

1. Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen.
  2. Klik på Printere & scannere.
  3. Vælg din printer på printerlisten, og kontroller den printerdriver, der er i brug.

1. Klik på knappen + under printerlisten.
    2. Vælg din printer, og vælg derefter “et modelnavn + CUPS“ i Brug pop op-menuen.
    3. Klik på Tilføj.

1. Åbn det dokument, du vil udskrive.
  2. Tilslut printeren til en computer ved hjælp af USB, Bluetooth eller Wi-Fi.
  3. Ilægning af papir.
  4. Vælg udskrivningskommandoen i dit program.
  5. Vælg din printer, og klik derefter på udskrivningsegenskaberne eller præferenceknappen.
    Printerdrivervinduet vises.
  6. Rediger printerdriverindstillingerne, hvis det er nødvendigt.
  7. Klik på OK.
  8. Gennemfør din udskrivning.
    Data-indikatoren blinker grønt image for at indikere at printeren modtager data.
    image
    • Hvis der er ilagt papir, og data-indikatoren forbliver grøn image uden at blinke, har printeren ikke modtaget nok data til at udskrive en hel side. Sluk printeren, og tænd den derefter igen.
    • Papiret kan ilægges, efter at udskriftsjobbet er blevet sendt. Hvis papiret er skævt, efter at printeren har trukket det ind i startpositionen, skal du åbne udløserdækslet helt, fjerne papiret og derefter lukke dækslet og ilægge papiret igen.
    • Oplysninger om udskrivning af et JPEG-billede uden brug af printerdriveren imageimage Relaterede emner: Bemærkninger til udskrivning af billeddata uden brug af printerdriveren.

Sådan gøres udskrifter lysere eller mørkere

Du kan gøre udskrifter lysere eller mørkere ved at justere indstillingen for udskriftstæthed i dialogboksen i printerdriveren eller i printerindstillingsværktøjet.

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Mac).