Hjem > Opret og udskriv dokumenter ved hjælp af din computer > Udskriv dokumenter uden at installere software og drivere > Bemærkninger til udskrivning af billeddata uden brug af printerdriveren

Bemærkninger til udskrivning af billeddata uden brug af printerdriveren

Masselagringstilstanden understøtter JPEG-billedudskrivning. Printeren konverterer farve JPEG-filer til monokrom ved hjælp af dithering-processen, hvilket kan resultere i uskarpe billeder. For at forbedre billedkvaliteten skal du undgå eller slå alle funktioner, der forbehandler billeder fra.
image
PJ-862/PJ-863/PJ-883:

Printeren understøtter en Object Push Profile (OPP), når du udskriver via Bluetooth.

• Kun JPEG-billeder kan udskrives, dvs. at denne funktion er begrænset til filer med .jpg filtype.
  • Den maksimale filstørrelse er 15,8 MB.
  • Den maksimale opløsning er som følger:
    • PJ-822/PJ-862

Højde × Bredde = 1600 × 2200 dots

• PJ-823/PJ-863/PJ-883

Højde × Bredde = 2400 × 3300 dots

Hvis disse grænser overskrides, bliver de data, der modtages af printeren, kasseret og ikke udskrevet.

• Udskrivning er ved 1 pixel = 1 punkt.
  • Printeren udfører binær behandling (simpel binær) for at udskrive billedet.
  • Billedet udskrives med højde-bredde-forholdet i de modtagne data.