Udskriftsindstillinger (Mac)

image
  1. Density (Tæthed)
    Vælg udskriftstætheden.
  2. 2-ply Mode (2-lagstilstand)
    Angiv indstillingen for brug af 2-lags papir.
  3. Form Feed Mode (Formularfremføringstilstand)
    Angiv, hvordan printeren reagerer på formularfremføringskommandoer, der modtages fra en hvilken som helst kilde.
  4. Feed Margin (Fremføringsmargen)
    Angiv fremføringsmargenen for udskriftsjobbet. Brug denne indstilling, når Form Feed Mode (Formularfremføringstilstand) er indstillet til No Feed / Feed Margin (Ingen fremføring/fremføringsmargen).
  5. Print Speed (Udskriftshastighed)
    Vælg printerens udskrivningshastighed.
    Indstilling Beskrivelse
    1.1 ips / 27 mm/s (1,1 ips / 27 mm/s) Vælg disse indstillinger, når du vil prioritere billedkvalitet.
    1.9 ips / 48 mm/s (1,9 ips / 48 mm/s)
    2.7 ips / 70 mm/s (2,7 ips / 70 mm/s)
    3.5 ips / 90 mm/s (3,5 ips / 90 mm/s) Denne indstilling afbalancerer hastighed og billedkvalitet. Vælg denne indstilling, når du udskriver standarddokumenter.
    Fast (Draft Quality) (Hurtig (kladdekvalitet)) Hastighedsprioritetstilstand. Vælg denne indstilling, når du udskriver dokumenter, der indeholder fed tekst.
    Fast (Line Conversion) (Hurtig (linjekonvertering)) Hastighedsprioritetstilstand. Vælg denne indstilling, når du udskriver dokumenter med linjerede sider eller fed tekst.
  6. Dash Line Print (Udskrivning af stiplet linje)
    Vælg for at udskrive stiplede linjer mellem siderne, hvilket er nyttigt, når du udskriver på papirrulle. Indstil Form Feed Mode (Formularfremføringstilstand) til Fixed Page (Fast side) og papirtype til Roll (Rulle), og vælg derefter Enable (Aktiver). Bemærk, at stiplede linjer er trykt på papiret. De er ikke udstansede i papiret.
  7. Halftone (Halvtone)
    Vælg en metode til behandling af halvtoner.
  8. Negative Printing (Negativ udskrivning)
    Vælg for at udskrive i omvendt sort/hvid.
  9. Roll Printer Case (Kasse til rulleprinter)
    Angiv indstillingen for brug af den valgfrie kasse til rulleprinter. Afhængigt af den valgte indstilling, kan du justere fremføringsværdien eller mængden af papirindtrækning for kassen til rulleprinteren.
    Indstilling Beskrivelse
    Printer Default (Printerstandard) Vælg denne indstilling, når du bruger printerindstillingerne, som de er nu.
    None (Ingen) Vælg denne indstilling, når du ikke bruger kassen til rulleprinteren.
    PA-RC-001 Vælg denne indstilling, når du bruger antikrølnings-mekanismen, mens du bruger kassen til rulleprinteren.
    PA-RC-001 (Without Anti Curl) (PA-RC-001 (uden antikrølningsfunktion)) Vælg denne indstilling, når du ikke bruger antikrølnings-mekanismen, mens du bruger kassen til rulleprinteren.
    PA-RC-001 (Short Feed) (PA-RC-001 (kort fremføring)) Hvis du bruger kassen til rulleprinteren med papir, der er ført gennem antikrølnings-mekanismen, får papiret trykmærker. Brug denne indstilling for at sikre, at trykmærkerne ikke udskrives.