Udskriftsindstillinger (Windows)

Fanen Grundlæggende

image
  1. Papirtype
    Angiv den type papir, der er ilagt.
  2. 2-lags tilstand
    Angiv indstillingen for brug af 2-lags papir.
  3. Rulleprinterdæksel
    Angiv indstillingen for brug af den valgfrie kasse til rulleprinter. Afhængigt af den valgte indstilling, kan du justere fremføringsværdien eller mængden af papirindtrækning for kassen til rulleprinteren.
    Indstilling Beskrivelse
    Printerstandard Vælg denne indstilling, når du bruger printerindstillingerne, som de er nu.
    Ingen Vælg denne indstilling, når du ikke bruger kassen til rulleprinteren.
    PA-RC-001 Vælg denne indstilling, når du bruger antikrølnings-mekanismen, mens du bruger kassen til rulleprinteren.
    PA-RC-001 (uden anti-krøl) Vælg denne indstilling, når du ikke bruger antikrølnings-mekanismen, mens du bruger kassen til rulleprinteren.
    PA-RC-001 (kort indføring) Hvis du bruger kassen til rulleprinteren med papir, der er ført gennem antikrølnings-mekanismen, får papiret trykmærker. Brug denne indstilling for at sikre, at trykmærkerne ikke udskrives.
  4. Formularindføringstilstand
    Angiv, hvordan printeren reagerer på formularfremføringskommandoer, der modtages fra en hvilken som helst kilde.
    Ingen fremføring/Indføringsmargen
    Hvis Indføringsmargen er indstillet til 0, fremføres papiret ikke ved afslutningen af et job. Hvis der er indtastet en værdi for Indføringsmargen fremføres papiret i slutningen af jobbet med den mængde, der svarer til denne værdi. Brug denne indstilling, når du udskriver på ikke-perforeret papirrulle. Sørg for at indstille Papirtype til Rulle.
    Fast side
    Papiret fremføres i slutningen af et job, så det passer til den lodrette længde af den valgte sidestørrelse (f.eks.: Letter, Legal, A4 eller brugerdefineret størrelse). Vælg denne indstilling, når du bruger papirrulle. Sørg for at indstille Papirtype til Rulle.
    Slutningen af siden
    Papiret fremføres, indtil papirsensoren registrerer en fortrykt markering af slutningen af siden på papiret eller enden af arket, eller indtil 355,6 mm af papiret er blevet fremført. Brug denne indstilling når Papirtype er indstillet til Enkelt ark eller Perforeret rulle.
    Træk tilbage til slutningen af siden
    Papiret fremføres, indtil papirsensoren registrerer en fortrykt markering af slutningen af siden på papiret. Derefter føres papiret tilbage til startpositionen, før den næste side udskrives. Brug denne indstilling, når Papirtype er indstillet til Perforeret rulle.
  5. Indføringsmargen
    Angiv fremføringsmargenen for udskriftsjobbet. Brug denne indstilling, når Formularindføringstilstand er indstillet til Ingen fremføring/Indføringsmargen.
  6. Fremføringsposition
    Angiv papirfremføringspositionen for udskrivning på brugerdefineret papir.
  7. Flere sider
    Vælg for at udskrive mere end én side på et enkelt ark papir.
  8. Siderækkefølge
    Angiv siderækkefølgen, når en anden indstilling end Normal er angivet for Flere sider.
  9. Kantlinje
    Angiv kantrammen mellem siderne, når en anden indstilling end Normal er angivet for Flere sider.

Fanen Avanceret

image
  1. Lysstyrkejustering
    Vælg udskriftstætheden.
  2. Tilpasning
    Angiv reduktions- eller forstørrelsesforholdet til udskrivning.
  3. Spejlvendt udskrift
    Vælg for at udskrive dokumentet med sidste side først.
  4. Roteret udskrift
    Vælg for at rotere dit dokument 180 grader.
  5. Brug vandmærke
    Vælg for at udskrive et logo eller tekst som vandmærke på dit dokument. Du kan bruge et af de forudindstillede vandmærker, tilføje et nyt vandmærke, eller bruge en billedfil, du har oprettet.
  6. Udskrivning af sidehoved/sidefod
    Vælg for at udskrive dato, klokkeslæt og ID i overskriften eller i sidefoden.
  7. Administrator
    Vælg for at låse de følgende indstillinger, så de ikke kan ændres.
    • Antal kopier
    • Flersidet og skalering
    • Vandmærke
    • Udskrivning af overskrift og fod
  8. Andre udskriftsindstillinger
    Udskriv tekst i sort
    Vælg for at udskrive farvet tekst som sort.
    Halvtone
    Vælg en metode til behandling af halvtoner.
    Udskrivning af punkteret linje
    Vælg for at udskrive stiplede linjer mellem siderne, hvilket er nyttigt, når du udskriver på papirrulle. Indstil Formularindføringstilstand til Fast side og Papirtype til Rulle, og vælg derefter Udskrivning af punkteret linje -afkrydsningsfeltet. Bemærk, at stiplede linjer er trykt på papiret. De er ikke udstansede i papiret.
    Skift automatisk kommandotilstand
    Angiv, om kommandoen til skift af tilstand automatisk sendes, når der skiftes mellem kommandoer under brug af printeren.

Vi anbefaler, at du aktiverer denne tilstand ved at markere afkrydsningsfeltet.

Udskrivningshastighed
    Vælg printerens udskrivningshastighed.
    Indstilling Beskrivelse
    1.1 ips / 27 mm/s Vælg disse indstillinger, når du vil prioritere billedkvalitet.
    1.9 ips / 48 mm/s
    2.7 ips / 70 mm/s
    3.5 ips / 90 mm/s Denne indstilling afbalancerer hastighed og billedkvalitet. Vælg denne indstilling, når du udskriver standarddokumenter.
    Hurtig (kladdekvalitet) Hastighedsprioritetstilstand. Vælg denne indstilling, når du udskriver dokumenter, der indeholder fed tekst.
    Hurtig (linjekonvertering) Hastighedsprioritetstilstand. Vælg denne indstilling, når du udskriver dokumenter med linjerede sider eller fed tekst.
    Datakomprimering
    Vælg for at komprimere udskriftsdata og sende dem til printeren.

Vi anbefaler, at du markerer afkrydsningsfeltet for dette punkt.

Pause for papirrulle
    I pausen før udskrivning af det næste ark vises en meddelelse, hvor du skal bekræfte, om du vil fortsætte med at udskrive.
    Printarkiv
    Vælg denne indstilling for at gemme udskriftsdataene som en PDF-fil på computeren.

Fanen Udskriftsprofiler

image

Udskriftsprofiler er forudindstillinger, der er designet til at give dig hurtig adgang til ofte anvendte udskriftskonfigurationer. Ofte anvendte udskriftsindstillinger kan tilføjes som udskriftsprofiler.