Hjem > Printerindstillinger > Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Mac)

Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Mac)

• Kontrollér, at printerdriveren er korrekt installeret, og du kan udskrive.
  • Tilslut printeren til en computer med et USB-kabel.

PJ-883: Indstillinger kan ikke angives ved hjælp af Wi‑Fi med dette værktøj.

PJ-862/PJ-863/PJ-883: Indstillinger kan ikke angives via Bluetooth ved hjælp af dette værktøj.

image
Printerindstillingsværktøjet installeres sammen med printerdriveren og anden software, når du bruger installationsprogrammet.
  1. Tilslut den printer, du vil konfigurere, til computeren.
  2. Dobbeltklik på Macintosh HD>Programmer>Brother>Printer Setting Tool>Printer Setting Tool.app.
    Vinduet Printer Setting Tool vises.
  3. Kontrollér, at den printer, du vil konfigurere, vises ud for Printer.

Hvis der vises en anden printer, skal du vælge den ønskede printer i pop op-menuen.

4. Angiv eller rediger indstillingerne under indstillingsfanerne.
  5. Klik på knappen Apply Settings to the Printer (Anvend indstillinger på printeren) for at anvende indstillingerne på printeren.
  6. Klik på Exit (Afslut).

image

Brug kun Printer Setting Tool (Printerindstillingsværktøj) til at konfigurere printeren, når printeren er inaktiv. Printeren vil muligvis ikke fungere korrekt, hvis du forsøger at konfigurere den, mens den behandler eller udskriver.