Hjem > Fejlfinding > Netværksproblemer

Netværksproblemer

Relaterede modeller:PJ‑862 / PJ‑863 / PJ‑883

Problemer med netværkskonfiguration

Problem Løsning
Du bruger sikkerhedssoftware.
  • Bekræft dine indstillinger i dialogboksen til printerdriverinstallationsprogrammet.
  • Tillad adgang, når advarslen i sikkerhedssoftwaren vises under installationen af printerdriveren.
Dine sikkerhedsindstillinger (SSID/Netværksnøgle) er ikke korrekte. Kontrollér, at netværkssikkerhedsindstillingerne er korrekte:
  • I den vejledning, der fulgte med dit Wi-Fi-accesspoint/din router, kan du finde flere oplysninger om, hvordan du finder sikkerhedsindstillingerne.
  • Standarden for SSID (netværksnavn) kan være dit Wi-Fi-accesspoints/din routers producentnavn eller modelnummer.
  • Kontakt producenten af dit Wi-Fi-accesspoint/din router, eller spørg din internetudbyder eller netværksadministrator.
Printeren er placeret for langt væk fra din mobilenhed. Flyt printeren inden for ca. én meter fra mobilenheden, når du konfigurerer Wi-Fi-netværksindstillingerne.
Der er forhindringer (f.eks. vægge eller møbler) mellem din printer og mobilenheden. Flyt printeren til et sted, hvor der ikke er forhindringer.
En trådløs computer, en Bluetooth-understøttet enhed, en mikrobølgeovn eller en digital trådløs telefon befinder sig i nærheden af printeren eller Wi-Fi-accesspointet/routeren. Flyt andre enheder væk fra printeren.
Du bruger MAC-adressefiltrering. Bekræft MAC-adressen ved at udskrive konfigurationsrapporten.

Mere information imageimage Relaterede emner: Bekræftelse af printerindstillinger.

Wi-Fi-accesspointet/routeren er i skjult tilstand (rundsender ikke SSID’et).
  • Indtast det korrekte SSID-navn under installationen eller ved brug af printerindstillingsværktøjet.
  • Kontrollér SSID-navnet i de instruktioner, der fulgte med dit Wi-Fi-accesspoint eller din router, og konfigurer dit trådløse netværk igen.
Printeren er ikke korrekt sluttet til netværket. (PJ-883) Kontrollér Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image på printeren.

Grøn image: Netværket er korrekt tilsluttet.

Grøn image eller cyan image (blinker hvert tredje sekund): Netværket er ikke forbundet korrekt, og Wi-Fi-indstillingerne skal omkonfigureres.

Cyan image: Bluetooth er muligvis tilsluttet, men Wi-Fi er muligvis ikke tilsluttet.

For flere oplysninger om, hvordan du opretter en Wi-Fi-forbindelse kan du imageimage Relaterede emner: Tilslutning af printeren til en computer ved hjælp af Wi-Fi.

Jeg har kontrolleret og prøvet alt det overstående, men jeg kan fortsat ikke afslutte den trådløse konfiguration. Sluk printeren, og tænd den derefter igen. Prøv derefter at konfigurere Wi-Fi-indstillingerne igen.
Hvis Bluetooth-forbindelsen til min Apple-enhed (iPad, iPhone eller iPod touch) afbrydes, kan jeg ikke genoprette forbindelsen til printeren.

Aktivér funktionen til auto-gentilslutning. Du kan indstille den fra printerindstillingsværktøjet.

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Windows).

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Mac).

Kan ikke udskrive via netværket/Printeren blev ikke fundet på netværket selv efter vellykket installation

Problem Løsning
Du bruger sikkerhedssoftware.
  • Bekræft dine indstillinger i dialogboksen til printerdriverinstallationsprogrammet.
  • Tillad adgang, når advarslen i sikkerhedssoftwaren vises under installationen af printerdriveren.
Printeren er ikke tildelt med en tilgængelig IP-adresse.
  • Kontrollér IP-adressen og undernetmasken.

Bekræft, at både computerens og printerens IP-adresser og undernetmasker er korrekte og findes på samme netværk.

Få flere oplysninger om, hvordan du verificerer IP-adressen og undernetmasken, hos din netværksadministrator.

• Bekræft din IP-adresse, undernetmaske og andre netværksindstillinger vha. printerindstillingsværktøjet.

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Windows).

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Mac).

Udskriftsjobbet mislykkedes. Hvis det mislykkede udskriftsjob stadig findes i computerens udskriftskø, skal du slette det.

Hvis du f.eks. bruger Windows 10:

Klik på Start > Indstillinger > Enheder > Printere og scannere. Klik på din printer, og klik derefter på Åbn kø. Klik på Printer > Annuller alle dokumenter.

Printeren er ikke korrekt sluttet til netværket. (PJ-883) Kontrollér Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image på printeren.

Grøn image: Netværket er korrekt tilsluttet.

Grøn image eller cyan image (blinker hvert tredje sekund): Netværket er ikke forbundet korrekt, og Wi-Fi-indstillingerne skal omkonfigureres.

Cyan image: Bluetooth er muligvis tilsluttet, men Wi-Fi er muligvis ikke tilsluttet.

For flere oplysninger om, hvordan du opretter en Wi-Fi-forbindelse kan du imageimage Relaterede emner: Tilslutning af printeren til en computer ved hjælp af Wi-Fi.

Jeg har kontrolleret og prøvet alt det ovennævnte, men min printer udskriver ikke. Afinstaller printerdriveren og softwaren, og geninstaller derefter begge dele.

Problemer med sikkerhedssoftware

Problem Løsning
Du valgte ikke at tillade adgang, da dialogboksen med sikkerhedsmeddelelsen blev vist, enten under standardinstallationen, BRAdmin Light-installationen eller under udskrivning. Hvis du valgte ikke at acceptere sikkerhedsdialogboksen, vil firewall-funktionen i sikkerhedssoftwaren muligvis nægte adgang. Noget sikkerhedssoftware kan blokere adgangen uden at vise en sikkerhedsadvarselsdialogboks. Se vejledningen til sikkerhedssoftwaren, hvis du vil tillade adgang, eller kontakt producenten.
Der bruges forkerte portnumre til Brother-netværksfunktionerne Følgende portnummer anvendes til Brother-netværksfunktioner:

BRAdmin Light: Portnummer 161/Protokol UDP

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du åbner porten, i instruktionerne til sikkerhedssoftwaren, eller du kan kontakte producenten.

Kontrollér netværksenhedernes drift

Problem Løsning
Printeren og Wi-Fi-accesspointet/routeren er ikke tændt. Sørg for, at du har læst og fulgt alle de instruktioner, der er angivet i emnerne under Relaterede informationer.
Jeg kender ikke min printers netværksindstillinger, f.eks. IP-adressen. Kontroller printerindstillingsværktøjet.

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Windows).

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Mac).

Printeren er ikke korrekt sluttet til netværket. (PJ-883) Kontrollér Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image på printeren.

Grøn image: Netværket er korrekt tilsluttet.

Grøn image eller cyan image (blinker hvert tredje sekund): Netværket er ikke forbundet korrekt, og Wi-Fi-indstillingerne skal omkonfigureres.

Cyan image: Bluetooth er muligvis tilsluttet, men Wi-Fi er muligvis ikke tilsluttet.

For flere oplysninger om, hvordan du opretter en Wi-Fi-forbindelse kan du imageimage Relaterede emner: Tilslutning af printeren til en computer ved hjælp af Wi-Fi.