Hjem > Printerindstillinger > Bekræftelse af printerindstillinger

Bekræftelse af printerindstillinger

Hvis du vil bekræfte printerindstillingerne, kan du udskrive en konfigurationsrapport i Letter-størrelse uden at slutte printeren til en computer eller mobilenhed. (Rapporten passer på papir i A4-størrelse.)
  1. Tænd printeren.
  2. Sørg for, at der ikke er ilagt papir.
  3. Tryk på fremføringsknappen, og hold den nede, image indtil data-indikatoren lyser rødt image.
  4. Sæt et stykke ægte Brother termopapir i printerens papirindgangsåbning.
    Udskrivning af rapporten starter.
    image
    Rapporten viser modelnavnet, serienummeret og mere detaljerede oplysninger om printerens konfiguration og parameterindstillinger.