Hjem > Printerindstillinger > Ændring af printerindstillinger ved hjælp af Webbaseret administration > Indstilling eller ændring af en logonadgangskode til Web Based Management

Indstilling eller ændring af en logonadgangskode til Web Based Management

Relaterede modeller:PJ‑883
Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret i batterirummet og er mærket “Pwd“. Vi anbefaler, at du med det samme ændrer standardadgangskoden for at beskytte maskinen mod uautoriseret adgang.
  1. Start din webbrowser.
  2. Skriv “https://maskinens IP-adresse“ i din browsers adresselinje.
    F.eks.:

https://192.168.1.2

image
    • Hvis du anvender et Domain Name System eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du indtaste et andet navn, såsom “DeltPrinter“, i stedet for IP-adressen.

• F.eks.:

https://SharedPrinter

Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruge nodenavnet.

• F.eks.:

https://brnxxxxxxxxxxxx

3. Gør et af følgende:
    • Hvis du tidligere har indstillet din egen adgangskode, skal du indtaste den og derefter klikke på Login (Logon).
    • Hvis du ikke tidligere har indstillet en adgangskode, skal du indtaste standardadgangskoden til logon og derefter klikke på Login (Logon).
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Administrator>Login Password (Loginadgangskode).
    image
    • Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret i batterirummet og er mærket “Pwd“.

• Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Hvis du vil ændre adgangskoden, skal du indtaste din aktuelle adgangskode i Enter Old Password (Indtast gammel adgangskode) -feltet.
  6. Følg retningslinjerne for Login Password (Loginadgangskode) på skærmbilledet, og skriv din nye adgangskode i Enter New Password (Indtast ny adgangskode) -feltet.
  7. Skriv adgangskoden igen i Confirm New Password (Bekræft ny adgangskode) -feltet.
  8. Klik på Submit (Send).
    image
    Du kan også ændre spærreindstillingerne i Login Password (Loginadgangskode) -menuen.