Hjem > Fejlfinding > Versionsoplysninger

Versionsoplysninger

Problem Løsning
Jeg kender ikke den aktuelle version af printerfirmwaren. Du kan bekræfte versionsnummeret på firmwaren ved at udskrive konfigurationsrapporten.

Mere information imageimage Relaterede emner: Enhedsindstillinger for printerindstillingsværktøjet (Windows).

Mere information imageimage Relaterede emner: Ændring af printerindstillinger ved hjælp af printerindstillingsværktøjet (Mac).

Jeg vil gerne bekræfte, at jeg bruger den nyeste version af softwaren
  • Windows

Brug P-touch Update Software til at kontrollere, om du har den nyeste version.

Mere information imageimage Relaterede emner: Opdatering af P-touch Editor.

• Mac

Modtag meddelelser om opgradering af Transfer Express og P-touch Editor fra App Store.