Hjem > Tillegg > Tilbehør > Postboksenheten

Postboksenheten

Relaterte modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
image

Den ekstra postboksenheten (MX) gir deg økt kontroll over maskinens utskrift. Du kan tilordne enhetens fire utskriftsbeholdere til spesifikke brukere, organisere spesifikke utskriftsjobber på en mer effektiv måte og utvide maskinens utskriftskapasitet.

Bruk postboksenheten som en:

• Postboks: Tildel hver beholder til en spesifikk bruker eller gruppe, og send utskriftsjobber direkte til hver mottakers beholder.
  • Stabler: Ved utskrift av store dokumenter, bruk beholderne til å øke kapasiteten til maskinens utskuff. Når maskinens utskuff er full, sender maskinen ut sidene i postboksbeholderne.

For å øke maskinens utskriftskapasitet til maksimalt 1050 ark (inkludert standard utskuff), fjern beholdere 2 og 4.

• Sorterer: Ved utskrift av flere kopier, sett skriverdriveren til å løse ut hver kopi til en annen beholder.

Still inn preferansene for stabler (MX-stabler) og sorterer (MX-sorterer) i skriverdriveren eller på maskinens LCD-skjerm.

image
For informasjon om innstillingene til maskinen din, imageimage Beslektet informasjon

For å stille inn MX stabler eller MX sorterer i skriverdriveren (for Windows)

I skriverdriveren, klikk på Avansert-kategorien, klikk på Utgangsskuff-rullegardinen, og velg enten MX-stabler eller MX-sorterer. Klikk på OK.

For å stille inn MX stabler eller MX sorterer i skriverdriveren (for Mac)

I skriverdriveren, velg Skriv ut innstillinger-kategorien, klikk på Utgangsskuff-Popup-menyen, og velg enten MX-stabler eller MX-sorterer.

image
For mer informasjon om skriverdriverinnstillinger, imageimage Beslektet informasjon