Hjem > Tillegg > Tilbehør > Postboksenheten > Bruk standardskuffen når den er full

Bruk standardskuffen når den er full

Relaterte modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Bruk standard skuff når full-funksjonen gjør at en stor utskriftsjobb kan fortsette å skrive ut, selv om postboksbeholderne er fulle. Hvis du velger dette alternativet i skriverdriveren, fortsetter maskinen utskriftsjobben, løser ut gjenværende sider på maskinens hovedutskriftsbrett når postboksbeholderne er fulle.

image
Denne innstillingens navn er for Windows og kan være forskjellig for Mac avhengig av landet ditt.