Hjem > Tillegg > Tilbehør > Postboksenheten > Still inn funksjonen Postboks fortsett

Still inn funksjonen Postboks fortsett

Relaterte modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Hvis en utskriftsjobb stoppet fordi alle beholderne er fulle, lar MX (Postboks) Fortsett-funksjonen maskinen fortsette utskriftsjobben etter at du fjerner de utskrevne sidene fra et av utskriftsstedene.

Innstilling Beskrivelse
Maskinen din fortsetter utskriftsjobben med den første tomme skuffen eller postboksbeholderen.
Av Du må fjerne de utskrevne sidene fra utmagasinet og alle postboksbeholdere for å fortsette utskriftsjobben.

Som standard er MX Fortsett av. For å slå på MX Fortsett:

Trykk på image [Innstillinger]>[Alle innst.]>[Hovedoppsett]>[Skuffinnstilling]>[MX Fortsett]>[].