Hjem > Tillegg > Tilbehør > Postboksenheten > Tilordne en postkassebeholder til en bruker eller gruppe

Tilordne en postkassebeholder til en bruker eller gruppe

Relaterte modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
For å organisere utskriftsjobber ved å sende dem til en spesifikk mottaker, tildel hver postboksbeholder til en person eller en gruppe.
image
  • Denne funksjonen er kun tilgjengelig når Security Function Lock 3.0 er på.
  • Sørg for at du velger Automatisk registrering (standardinnstilling) fra Utgangsskuff i skriverdriveren når du sender utskriftsjobben.
  • Denne innstillingens navn er for Windows og kan være forskjellig for Mac avhengig av landet ditt.

Enhver som bruker Brother-maskinen kan sende en utskriftsjobb til en spesifikk beholder, men administratoren må først tilordne beholderne til brukere eller grupper.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikker deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Administrator > User Restriction Function (Brukerrestriksjonsfunksjon) eller Restriction Management (Begrensingsadministrasjon).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Velg Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås).
  6. Klikk på Submit (Send).
  7. Klikk på Restricted Functions (Begrensede funksjoner)-menyen.
  8. I feltet User List / Restricted Functions (Brukerliste / begrensede funksjoner) skriver du inn et gruppenavn eller brukernavn.
  9. Klikk på Output (Utgang)-rullegardinlisten, og velg deretter utskuffen for hver bruker.
  10. Klikk på Submit (Send).
  11. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Print (Skriv ut)>Tray (Skuff).
  12. Klikk på rullegardinlisten Output (Utgang) og velg deretter SFL setting (SFL-innstilling).
  13. Klikk på Submit (Send).