Hjem > Tillegg > Tilbehør > Postboksenheten > Still inn MX stabler eller MX sorterer fra maskinens LCD-skjerm

Still inn MX stabler eller MX sorterer fra maskinens LCD-skjerm

Relaterte modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Når du bruker postboksenheten, angir du innstillinger for stabler og sorterer fra maskinens LCD-skjerm.

• Trykk på image [Innstillinger]>[Alle innst.]>[Hovedoppsett]>[Skuffinnstilling]>[Utskriftsmagasin]>[MX stabling] eller [MX sortering].