Hjem > Netværk > Konfiguration af netværksindstillinger > Konfigurer netværksdetaljer vha. kontrolpanelet

Konfigurer netværksdetaljer vha. kontrolpanelet

Brug betjeningspanelets menuvalg til [Netværk] for at konfigurere maskinen til dit netværk.
image
  • Få flere oplysninger om de netværksindstillinger, du kan konfigurer vha. betjeningspanelet imageimage Relaterede informationer: Indstillingstabeller
  • Du kan også bruge Webbaseret administration til konfiguration og ændring af maskinens netværksindstillinger.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge den ønskede netværksindstilling, og tryk derefter på OK. Gentag dette trin, indtil du kommer til den menu, du vil konfigurere, og følg derefter vejledningen i displayet.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Netværk].
  2. Tryk på image eller image for at få vist den ønskede netværksindstilling, og tryk derefter på den. Gentag dette trin, indtil du kommer til den menu, du vil konfigurere, og følg derefter vejledningen i displayet.