Indstillingstabeller (HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

[Indstillinger]

image [Indstillinger]

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

Toner

Tonerpatronens levetid

-

Se den omtrentlige, resterende tonermængde.

Test udskrift

-

Udskriv en testside.

Kontrollér tonerpatron

-

Se oplysningerne om den installerede tonerpatron, bl.a. om tonerpatronen er ægte eller ikke, på displayet.

Netværk

Kablet LAN

-

Få adgang til indstillingsmenuerne for kablet LAN.

WLAN(WiFi)  *1

-

Få adgang til indstillingsmenuerne for WLAN.

Wi-Fi Direct

-

-

Få adgang til indstillingsmenuerne for Wi-Fi Direct.

Bakkeindstil.

-

-

Få adgang til menuerne for bakkeindstilling.

Miljøtilstand

-

-

Slå følgende maskinindstillinger til samtidigt:

• Dobbelts. udskr.: Lang kant *2
  • Dvaletid: 0 Min
  • Dæmp Timer: 10 sek.
  • Lydsvag tilst.: Til *2
  • Tonerbesparelse: Til *2

Alle indstillinger

-

-

Konfigurerer de detaljerede indstillinger.

*1
Ved visse modeller kan den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.
*2
Ændring af denne indstilling er kun muligt, efter at du har ændret visse andre maskinindstillinger ved hjælp af webbaseret administration.

[Gen. opsætning]

[Alle indstillinger]>[Gen. opsætning]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Beskrivelser

Bakkeindstil.

Papirtype

MP Bk

-

Vælg den papirtype, der matcher papiret i MP-bakken.

Bakke 1

-

Vælg den papirtype, der matcher papiret i standardpapirbakken.

Bakke 2 *1

-

Vælg den papirtype, der matcher papiret i den ekstra bakke (bakke 2).

Bakke 3 *1

-

Vælg den papirtype, der matcher papiret i den ekstra bakke (bakke 3).

Bakke 4 *1

-

Vælg den papirtype, der matcher papiret i den ekstra bakke (bakke 4).

Bakke 5 *2

-

Vælg den papirtype, der matcher papiret i den ekstra bakke (bakke 5).

Papirstr.

MP Bk

-

Vælg den papirstørrelse, du har lagt i MP-bakken.

Bakke 1

-

Vælg den papirstørrelse, du har lagt i standardpapirbakken.

Bakke 2 *1

-

Vælg den papirstørrelse, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 2).

Bakke 3 *1

-

Vælg den papirstørrelse, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 3).

Bakke 4 *1

-

Vælg den papirstørrelse, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 4).

Bakke 5 *2

-

Vælg den papirstørrelse, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 5).

Bakkeanv.

-

-

Vælg den papirbakke, du vil bruge.

Prioritet

-

-

Når Prioritet er valgt i menuen Bakkeanv., skal du vælge rækkefølgen, hvori maskinen bruger papirbakker, der indeholder papir af samme størrelse.

Udskriftspos.

MP Bk

X-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i MP-bakken, vandret fra -500 (venstre) til +500 (højre) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Y-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i MP-bakken, lodret fra -500 (opad) til +500 (nedad) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Bakke 1

X-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i standardpapirbakken, vandret fra -500 (venstre) til +500 (højre) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Y-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i standardpapirbakken, lodret fra -500 (opad) til +500 (nedad) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Bakke 2 *1

X-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 2), vandret fra -500 (venstre) til +500 (højre) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Y-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 2), lodret fra -500 (opad) til +500 (nedad) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Bakke 3 *1

X-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 3), vandret fra -500 (venstre) til +500 (højre) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Y-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 3), lodret fra -500 (opad) til +500 (nedad) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Bakke 4 *1

X-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 4), vandret fra -500 (venstre) til +500 (højre) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Y-forskydning

Juster startpositionen for udskrivning (normalt øverste venstre hjørne af siden) for det papir, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 4), lodret fra -500 (opad) til +500 (nedad) punkter ved udskrivning ved 300 dpi.

Bakke 5 *2

X-forskydning

Flyt startpositionen for udskrivning (i øverste venstre hjørne af siderne) af papir, du har lagt vandret i den ekstra bakke (bakke 5) fra -500 (venstre) til +500 (højre) punkter i 300 dpi.

Y-forskydning

Flyt startpositionen for udskrivning (i øverste venstre hjørne af siderne) af papir, du har lagt i den ekstra bakke (bakke 5), lodret fra -500 (opad) til +500 (nedad) punkter i 300 dpi.

Outputbakke *3

-

-

Vælg den outputbakke, du vil bruge.

Hæfteenhed *4

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

-

-

Vælg, om udskriftsjob skal hæftes, og siderne skal udsendes på outputbakken for Efterbehandler med hæftning.

Forskydning *4

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

-

-

Vælg, om der skal skiftes til udskriftsjob udsendt til outputbakken for Efterbehandler med hæftning for nemmere kollationering.

SF Fortsæt *4

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

-

-

Vælg, om du vil have maskinen til at fortsætte udskrivning, når den valgte papirstørrelse eller medietype ikke understøttes af Efterbehandler med hæftning (SF).

MB fortsæt *5

-

-

Vælg, om du vil have maskinen til at fortsætte udskrivningen, så snart der er ledig plads i mailboks (MX).

Spr. bakke over *6

-

-

Vælg en bestemt bakke, som du ikke vil bruge, hvis den er fyldt med papir af en forkert størrelse.

Separatorbakke *6

-

-

Vælg den bakke, der indeholder papiret, der anvendes som separationspapir, som indsættes mellem hvert udskriftsjob.

Varsel lav p.st.

Varsel lav p.st.

-

Vælg, om der skal vises en meddelelse om, at papirbakken næsten er tom.

Varselsniveau

-

Vælg det minimum-papirniveau, der skal udløse meddelelsen.

Tjek papir

-

-

Vælg, om der skal vises en meddelelse, som beder dig kontrollere papirtype og papirstørrelse, når du trækker bakken ud af maskinen.

Bip

-

-

-

Vælg bipperlydstyrke.

LCD-indstill.

Baggrundslys

-

-

Juster lysstyrken for displayets baggrundsbelysning.

Dæmp Timer

-

-

Indstil hvor længe displayets baggrundsbelysning skal forblive tændt efter det sidste tastetryk.

Skærmindstill.

Vis oplysninger

IP-adresse

-

Vælg, om maskinens IP-adresse skal vises på startskærmen.

Økologi

Miljøtilstand

-

-

Slå følgende maskinindstillinger til samtidigt:

• Dobbelts. udskr.: Lang kant *7
  • Dvaletid: 0 Min
  • Dæmp Timer: 10 sek.
  • Lydsvag tilst.: Til *7
  • Tonerbesparelse: Til *7

Tonerbesparelse

-

-

Forøg udbyttet af tonerpatronen (antal sider).

Dvaletid

-

-

Indstil, hvor lang tid der skal gå, før maskinen går i strømbesparende tilstand.

Lydsvag tilst.

-

-

Reducer udskrivningsstøjen.

Autosluk

-

-

Indstil det antal timer, maskinen skal forblive i dyb dvaletilstand, før den slukkes.

Forbedr output

-

-

-

Aktiver funktionen Reducér papirkrølning eller funktionen Forbedr tonerfiksering for at forbedre printeroutputtet.

Indst. lås

Indst. password

-

-

Begræns uautoriserede brugeres ændring af maskinindstillingerne.

Lås Fra⇒Til

-

-

Nyt password

(Kun tilgængelig, når du indtaster adgangskoden for første gang.)

-

-

Interface

Vælg

-

-

Vælg den interface, der skal bruges.

Hvis du vælger Prioritet, vil maskinen skifte interface til USB eller Netværk alt afhængigt af, hvilket interface der modtager data.

Auto-IF-tid

-

-

Indstil timeout-perioden for det automatiske interface-valg.

Inputbuffer

-

-

Øg eller reducer inputbufferens kapacitet.

Slet Lager

Macro ID=

-

-

Slet de registrerede makrodata.

Stream ID

-

-

Slet de registrerede stream-data.

Font ID=

-

-

Slet de registrerede skrifttypedata.

Slet alt

-

-

Gendan makro-, stream- og skrifttypedata for maskinen til fabriksindstillingerne.

Initialiser USB-flashdrev

(Kun tilgængelig, når USB-flashdrevet er valgt i menuen Joblagringsplacering).

-

-

Initialiser USB-flashdrevet for USB-lagerudskrivning. Initialisering af USB-flashdrevet tager mere end 40 minutter.

Denne initialiseringsproces gør ikke dataene helt umulige at gendanne.

*1

Tilgængelig, hvis der er installeret en eller flere ekstra bakker.

*2

(HL-L6210DW/HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Tilgængelig, hvis der er installeret en eller flere ekstra bakker.

*3

(HL-L6410DN/HL-L6415DN )

Tilgængelig, hvis Postkasse eller efterbehandler med hæftning er installeret.

*4
Tilgængelig, hvis efterbehandler med hæftning er installeret.
*5

(HL-L6410DN/HL-L6415DN )

Tilgængelig, hvis Postkasse er installeret.

*6

Tilgængelig, hvis en eller flere nedre bakker er installeret.

*7
Ændring af denne indstilling er kun muligt, efter at du har ændret visse andre maskinindstillinger ved hjælp af webbaseret administration.

[Printer]

[Alle indstillinger]>[Printer]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Beskrivelser

Emulering

-

-

Vælg emuleringstilstand.

Opløsning

-

-

Vælg en printopløsning.

Vælg udskriftskvaliteten.

Tæthed

-

-

Øger eller reducerer udskriftstætheden.

Udskr.indstil.

-

-

Indstil dine udskriftsindstillinger til Tekst eller Grafik.

Udskriftsindst.

Frontliste

HP LaserJet

Udskriv listen over skrifttyper og eksempler for HP LaserJet.

BR-Script 3

Udskriv listen over skrifttyper og eksempler på BR-Script.

Test udskrift

-

Udskriv testsiden.

Dobbeltsidet

Dobbelts. udskr.

-

Vælg, om der skal udskrives på begge sider af papiret.

Enkelt billede

-

For et udskriftsjob, hvor den sidste side er et et-sidet billede, skal du vælge indstillingen Enkelts. fødn. for at reducere udskrivningstiden.

Hvis du bruger brevpapir eller fortrykt papir, skal du vælge indstillingen Dobbelt. fødn.. Hvis du vælger Enkelts. fødn. for brevpapir eller fortrykt papir, udskrives den sidste side på den modsatte side.

Auto-fortsæt

-

-

Vælg, om maskinen skal fjerne papirstørrelsesfejl eller medietypefejl automatisk og bruge papir fra andre bakker.

Papirtype

-

-

Indstil typen af papir.

Papirstr.

-

-

Indstil papirstørrelsen.

Kopier

-

-

Indstil antallet af udskrevne sider.

Orientering

-

-

Indstil sider, der skal udskrives, i enten stående eller liggende format.

Udskriftspos.

-

-

Åbn menuerne til indstilling af udskrivningsposition.

Auto-FF

-

-

Lad maskinen udskrive de resterende data automatisk.

HP LaserJet

Font nummer

Font nummer

Indstil skrifttypenummer.

Denne menu vises, hvis der er installeret en soft-skrifttype på din Brother-maskine.

Nr. på softfont

Indstil soft-skrifttypenummer.

Denne menu vises, hvis der er installeret en soft-skrifttype på din Brother-maskine.

Font Pitch

-

Indstil skrifttypepitch.

(Kun tilgængelig for visse skrifttyper).

Font punkt

-

Indstil skriftstørrelsen.

(Kun tilgængelig for visse skrifttyper).

Symbolsæt

-

Vælg symbolet eller tegnsættet.

Tabeludskrift

-

Udskriv kodetabellen.

Auto-LF

-

TIL: CR -> CR+LF, FRA: CR -> CR

Auto-CR

-

TIL: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR eller VT -> VT+CR

FRA: LF -> LF, FF -> FF eller VT -> VT

Auto-ombryd

-

Vælg, om du ønsker linjeskift og vognretur, når vognen når højre margen.

Auto SKIP

-

Vælg, om du ønsker linjeskift og vognretur, når vognen når nederste margen.

Venstre margin

-

Indstil den venstre margin for kolonne 0 til 70 kolonner i enheder på 1 cpi.

Højre margen

-

Indstil den højre margin for kolonne 10 til 80 kolonner i enheder på 1 cpi.

Topmargen

-

Indstil topmargenafstanden fra den øverste kant af papiret.

Bundmargen

-

Indstil bundmargenafstanden fra den nederste kant af papiret.

Streger

-

Indstil antallet af linjer på hver side.

Bakkekommando

-

Vælg denne indstilling, hvis der opstår en bakke-uoverensstemmelse, når du bruger HP-drivere.

Epson FX-850

Font nummer

-

Indstil skrifttypenummer.

Font Pitch

-

Indstil skrifttypepitch.

(Kun tilgængelig for visse skrifttyper).

Font punkt

-

Indstil skriftstørrelsen.

(Kun tilgængelig for visse skrifttyper).

Tegnsæt

-

Vælg symbolet eller tegnsættet.

Tabeludskrift

-

Udskriv kodetabellen.

Auto-LF

-

TIL: CR -> CR+LF, FRA: CR -> CR

Auto maske

-

Indstil top og bundmargen til to linjer hver. Når du indstiller Auto maske til Til, tilsidesætter denne indstilling indstillingerne Topmargen og Bundmargen.

Venstre margin

-

Indstil den venstre margin for kolonne 0 til 70 kolonner i enheder på 1 cpi.

Højre margen

-

Indstil den højre margin for kolonne 10 til 80 kolonner i enheder på 1 cpi.

Topmargen

-

Indstil topmargenafstanden fra den øverste kant af papiret.

Bundmargen

-

Indstil bundmargenafstanden fra den nederste kant af papiret.

Streger

-

Indstil antallet af linjer på hver side.

IBM Proprinter

Font nummer

-

Indstil skrifttypenummer.

Font Pitch

-

Indstil skrifttypepitch.

(Kun tilgængelig for visse skrifttyper).

Font punkt

-

Indstil skriftstørrelsen.

(Kun tilgængelig for visse skrifttyper).

Tegnsæt

-

Vælg symbolet eller tegnsættet.

Tabeludskrift

-

Udskriv kodetabellen.

Auto-LF

-

TIL: CR -> CR+LF, FRA: CR -> CR

Auto-CR

-

TIL: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR eller VT -> VT+CR

FRA: LF -> LF, FF -> FF eller VT -> VT

Auto maske

-

Indstil top og bundmargen til to linjer hver. Når du indstiller Auto maske til Til, tilsidesætter denne indstilling indstillingerne Topmargen og Bundmargen.

Venstre margin

-

Indstil den venstre margin for kolonne 0 til 70 kolonner i enheder på 1 cpi.

Højre margen

-

Indstil den højre margin for kolonne 10 til 80 kolonner i enheder på 1 cpi.

Topmargen

-

Indstil topmargenafstanden fra den øverste kant af papiret.

Bundmargen

-

Indstil bundmargenafstanden fra den nederste kant af papiret.

Streger

-

Indstil antallet af linjer på hver side.

BR-Script 3

Fejludskrivning

-

Vælg, om maskinen udskriver fejloplysninger, når der opstår fejl.

PDF

Flere sider

-

Indstil sidelayoutet ved udskrivning af flere sider.

PDF-udskriftsvalg

-

Indstil, om der skal udskrives kommentarer (markering) eller stempler i PDF-filen sammen med teksten, ved udskrivning med PDF-udskrivning.

PDF Tilpas til side

-

Vælg, om maskinen skalerer eller ændrer størrelsen på siderne i PDF-filen, så de passer til den valgte papirstørrelse.

Kopimenu

Kopi

-

Aktiver eller deaktiver Carbon Copy-funktionen.

Kopier

-

Indstiller antallet af udskrevne sider.

Kopi1 Bakke

-

Vælg den bakke, du bruger til Kopi1.

Kopi1 Makro

-

Vælg en makro/stream til Kopi1.

Kopi2 Bakke

...

Kopi8 Bakke

-

Vælg den bakke, du bruger til Kopi2 til Kopi8.

Kopi2 Makro

...

Kopi8 Makro

-

Vælg en makro/stream til Kopi2 til Kopi8.

Placering for lagring af job

-

-

Vælg den placering, hvor du vil gemme udskriftsjob.

Nulstil printer

-

-

Gendan maskinindstillingerne til fabriksindstillingerne.

[Netværk]

[Alle indstillinger]>[Netværk]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Beskrivelser

Kablet LAN

TCP/IP

Boot metode

-

Vælg den IP-metode, der bedst passer til dine behov.

IP-adresse

-

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

-

Indtast undernetmasken.

Router

-

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

-

Indtast nodenavnet.

WINS-konfiguration

-

Vælg WINS-konfigurationstilstand.

WINS server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære WINS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære WINS-server.

Dns server

Primær

Angiv den primære DNS-servers IP-adresse.

Sekundær

Angiv den sekundære DNS-servers IP-adresse.

APIPA

-

Tildel IP-adressen fra lokalforbindelsens adresseinterval automatisk. *1

IPv6

-

Aktiver eller deaktiver IPv6-protokollen.

Ethernet

-

-

Vælg Ethernet-linktilstand.

Kablet status

-

-

Vis status for den kabelbaserede netværksforbindelse.

MAC-adresse

-

-

Vis maskinens MAC-adresse.

Indstil til std.  *2

-

-

Gendan maskinens indstillinger for kabelbaseret netværk til fabriksindstillingerne.

Kabelført akt.  *2

-

-

Slå det kabelbaserede interface til eller fra.

WLAN(WiFi)  *2

Find WiFi-netværk

-

-

Konfigurer indstillingerne for dit trådløse netværk manuelt.

TCP/IP

Boot metode

-

Vælg den IP-metode, der bedst passer til dine behov.

IP-adresse

-

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

-

Indtast undernetmasken.

Router

-

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

-

Indtast nodenavnet.

WINS-konfiguration

-

Vælg WINS-konfigurationstilstand.

WINS server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære WINS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære WINS-server.

Dns server

Primær

Angiv den primære DNS-servers IP-adresse.

Sekundær

Angiv den sekundære DNS-servers IP-adresse.

APIPA

-

Tildel IP-adressen fra lokalforbindelsens adresseinterval automatisk. *1

IPv6

-

Aktiver eller deaktiver IPv6-protokollen.

WPS/Tryk knap

-

-

Konfigurer dine indstillinger for trådløst netværk med metoden tryk på en enkelt knap.

WPS/PIN-kode

-

-

Konfigurer de trådløse netværksindstillinger ved hjælp af WPS med en PIN-kode.

WLAN Status

Status

-

Få vist status for den trådløse netværksforbindelse.

Signal

-

Vis signalstyrken for trådløst netværk.

SSID

-

Vis det trådløse SSID (netværksnavn).

Komm. Tilst.

-

Vis den aktuelle kommunikationstilstand.

MAC-adresse

-

-

Vis maskinens MAC-adresse.

Indstil til std.

-

-

Gendan maskinens indstillinger for trådløst netværk til fabriksindstillingerne.

WLAN akt.

-

-

Slå det trådløse interface til eller fra.

Wi-Fi Direct  *2

Manuel

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger manuelt.

Gruppeejer

-

-

Indstil maskinen som gruppeejeren.

Tryk knap

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger hurtigt med metoden tryk på en enkelt knap.

Pinkode

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger hurtigt vha. WPS med en PIN-kode.

Enhedsinformation

Enhedsnavn

-

Se maskinens enhedsnavn.

SSID

-

Vis gruppeejerens SSID (netværksnavn).

IP-adresse

-

Vis maskinens IP-adresse.

Statusoplysninger

Status

-

Vis status for Wi-Fi Direct netværket.

Signal

-

Vis den aktuelle styrke for Wi-Fi Direct netværkssignal.

Aktiver I/F

-

-

Tænd eller sluk Wi-Fi Direct forbindelsen.

NFC

-

-

-

Slå NFC-funktionen til eller fra.

Indstillinger for webforbindelse

Proxyindst.

Proxyforbindelse

-

Skift indstillinger for webforbindelse.

Adresse

-

Port

-

Brugernavn

-

Adgangskode

-

Webbaseret adm.

-

-

-

Aktiver eller deaktiver funktionen til webbaseret administration.

Hvis du aktiverer denne funktion, skal du huske at angive tilslutningsmetoden til at bruge webbaseret administration.

IPsec

-

-

-

IPsec er en valgfri sikkerhedsfunktion for IP-protokollen, der giver mulighed for godkendelse og krypteringstjenester. Vi anbefaler, at du kontakter din netværksadministrator før ændring af denne indstilling.

Global registr.

Tillad registrering

-

-

Aktiver eller deaktiver en funktion, der registrerer og underretter brugeren, hvis vedkommende utilsigtet tilslutter til et globalt netværk.

Afvis adgang

-

-

Deaktiver forbindelser til det globale netværk.

Netværksnulst.

-

-

-

Gendan alle netværksindstillingerne for maskinen til fabriksindstillingerne.

*1
Ved tilslutning til netværket vil maskinen forsøge at indstille IP-adressen og undernetmasken fra en boot-server, såsom DHCP, hvis maskinens 'boot-metode' er indstillet til 'auto'. Hvis en boot-server ikke kan findes, vil en APIPA IP-adresse allokeres, såsom 169. 254. (001-254). (000-255). Hvis maskinens 'boot-metode' er indstillet til 'statisk', skal du manuelt indtaste en IP-adresse via maskinens betjeningspanel.
*2
Ved visse modeller kan den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

[Print rapport]

[Alle indstillinger]>[Print rapport]

Niveau 3

Beskrivelser

Printerindstillinger

Udskriv Printerindstillingssiden.

Netværkskonfiguration

Udskriv netværkskonfigurationsrapporten.

Udskriv filliste

Udskriv en liste over data, der er gemt i hukommelsen.

Tromlepunktudskrivning

Udskriv tromlepunktskontrolarket.

WLAN-rapport

Udskriv diagnosticeringsrapporten for den trådløse forbindelse.

[Maskininformation]

[Alle indstillinger]>[Maskininformation]

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

Serienummer

-

Vis maskinens serienummer.

Firmwareversion

Main-version

Kontroller maskinens firmwareversion.

Sikkerhedsversion

Firmwareopdatering

-

Opdater maskinens firmware til den seneste version.

Firmware auto-tjek

-

Se firmwareoplysninger på startskærmen.

Sidetæller

-

Vis det samlede antal udskrevne sider.

Delenes levetid *1

Tromle

Vis den resterende levetid for tromleenheden.

Fiksering

Vis den resterende levetid for fikseringsenheden.

Laser

Vis den resterende levetid for laserenheden.

PF kit MP

Vis den resterende levetid for papirindføringssæt MP.

PF kit 1

Vis den resterende levetid for papirindføringssæt 1.

PF kit 2 *2

Vis den resterende levetid for papirindføringssæt 2.

PF kit 3 *2

Vis den resterende levetid for papirindføringssæt 3.

PF kit 4 *2

Vis den resterende levetid for papirindføringssæt 4.

PF kit 5 *2 *3

Vis den resterende levetid for papirindføringssæt 5.

*1
Delenes levetid er omtrentlig og kan variere efter brug.
*2

Tilgængelig, hvis der er installeret en eller flere ekstra bakker.

*3
Kun understøttede modeller.

[Grundindst.]

[Alle indstillinger]>[Grundindst.]

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

Nulstil

Maskin-nulstilling

Nulstil alle de maskinindstillinger, som du har ændret, f.eks. papirtypen.

Netværksnulst.

Gendan alle netværksindstillingerne for maskinen til fabriksindstillingerne.

Fabriksinst.

Nulstil maskinen, og gendan printerindstillingerne (inklusive kommandoindstillinger) til fabriksindstillingerne.

Lokalt sprog

Vælg sproget på displayet for dit land.