Funktionstabeller (HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Toner

image (Toner)

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

image(Toner)

Tonerpatronens levetid

-

Se den omtrentlige, resterende tonermængde.

Test udskrift

-

Udskriv testsiden.

Kontrollér tonerpatron

-

Se oplysningerne om den installerede tonerpatron, bl.a. om tonerpatronen er ægte eller ikke, på displayet.

Konfiguration af Wi-Fi

image (Konfiguration af trådløst netværk)

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

image (Konfiguration af trådløst netværk)

Find WiFi-netværk

Konfigurer indstillingerne for dit trådløse netværk manuelt.

WPS/Tryk knap

Konfigurer dine indstillinger for trådløst netværk med metoden tryk på en enkelt knap.

WPS/PIN-kode *1

Konfigurer de trådløse netværksindstillinger ved hjælp af WPS med en PIN-kode.

WLAN Status *1

Få vist status for den trådløse netværksforbindelse.

MAC-adresse *1

Vis maskinens MAC-adresse.

Indstil til std. *1

Gendan maskinens indstillinger for trådløst netværk til fabriksindstillingerne.

WLAN akt. *1

Slå det trådløse interface til eller fra.

TCP/IP *1

Rediger TCP/IP-indstillingerne.

*1
Tilgængelig efter konfiguration af en Wi-Fi®-forbindelse.
BEMÆRK
Ved visse modeller kan den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

[Web]

image [Web]

Niveau 2

Beskrivelser

imageWeb

Tilslut Brother-maskinen til en internettjeneste.

Webtjenester kan være tilføjet, og tjenestenavne kan være ændret af udbyderen siden udsendelse af dette dokument.

[Sikker udskrift]

image [Sikker udskrift]

Niveau 2

Beskrivelser

image Sikker udskrift

Du kan udskrive data, som er gemt i maskinens hukommelse eller USB flash-drevet, når du indtaster din firecifrede adgangskode.

Kun aktiv når maskinen eller USB flash-drevet har sikre udskriftsdata.