Hjem > Netværk > Understøttede, grundlæggende netværksfunktioner

Understøttede, grundlæggende netværksfunktioner

Maskinen understøtter forskellige funktioner, afhængigt af operativsystemet. Brug denne tabel til at se, hvilke netværksfunktioner og forbindelser der understøttes af de enkelte operativsystemer.

Operativsystemer

Windows

Windows Server

macOS

Udskrivning

Ja

Ja

Ja

Web Based Management *1

Ja

Ja

Ja

Status Monitor

Ja

Driverdistributionsguide

Ja

Ja

*1
Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd". Vi anbefaler, at du med det samme ændrer standardadgangskoden for at beskytte maskinen mod uautoriseret adgang.
image
  • Når du tilslutter maskinen til et eksternt netværk som f.eks. internettet, skal du sikre dig, at dit netværksmiljø er beskyttet af en separat firewall eller på anden vis for at forhindre, at information lækker på grund af utilstrækkelige indstillinger eller uønskede tredjeparters uautoriserede adgang.

• Når din maskine sluttes til det globale netværk, vises en advarsel. Når du ser denne advarsel, anbefaler vi på det kraftigste, at du kontrollerer dine netværksindstillinger og derefter opretter forbindelse til et sikkert netværk igen.

• Aktivering af din maskines funktion Global netværkskommunikationsfiltrering blokerer adgang fra det globale netværk. Funktionen Global netværkskommunikationsfiltrering kan forhindre maskinen i at modtage visse udskrifts- eller scanningsjob fra en computer eller mobilenhed, der anvender en global IP-adresse.