Inledande installation för e-post eller I-Fax

Innan du skickar ditt I-Fax använder du Webbaserad hantering för att konfigurera alternativen för att sända och ta emot vid behov:
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar står på baksidan av maskinen och är märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Fax>E-mail Send (E-postsändning).
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Konfigurera inställningarna efter behov.
    image
  6. Klicka på Submit (Skicka) när du är klar.