Vidarebefordra e-post- eller faxmeddelanden

Använd Brother I-Fax för att vidarebefordra mottagna e-postmeddelanden och standardfaxmeddelanden till en annan dator, till en faxmaskin eller till en annan I-Fax-maskin. Aktivera funktionen vidarebefordra med hjälp av Webbaserad hantering.

image
  1. Fax (avsändare)
  2. Telefonlinje
  3. Brother-maskinen (mottagare/avsändare)
  4. Internet
  5. En dator tar emot en vidaresänd e-post
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar står på baksidan av maskinen och är märkt med texten ”Pwd”.
  4. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Fax>Remote Fax Options (Fjärrfaxalternativ).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  5. Välj Fax Forward (Faxvidaresändning) i fältet Fwd/Store/Cloud/Network (Vidare/Lagra/Moln/Nätverk).
  6. Markera alternativet E-mail Address (E-postadress) i Fax Forward # (Faxvidaresändningsnummer) och skriv sedan mottagarens e-postadress.
  7. Klicka på Submit (Skicka) när du är klar.