Hem > Nätverk > Nätverksfunktioner > Faxa med hjälp av Internet (I-Fax)

Faxa med hjälp av Internet (I-Fax)

Med Brothers program I-Fax kan du skicka och ta emot faxdokument som överförs via Internet. Dokumenten överförs som bifogade TIFF-filer i e-postmeddelanden. Datorn kan sända och ta emot dokument så länge den har ett program som kan skapa och visa TIFF-filer installerat. Du kan använda valfritt program som kan visa TIFF-filer. Dokument som skickas via Brother-maskinen konverteras automatiskt till formatet TIFF. Om du vill sända och ta emot meddelanden till och från din Brother-maskin måste datorns e-postprogram ha stöd för MIME (Multipurpose Internet Mail Extensions).

image
  1. Fax (avsändare)
  2. Telefonlinje
  3. Brother-maskinen (mottagare/avsändare)
  4. Internet
  5. En dator tar emot en vidaresänd e-post
  6. En faxmaskin tar emot ett vidaresänt fax
image
  • I-Fax har stöd för att sända och ta emot dokument i Letter- eller A4-format men endast i svartvitt.
  • Om dokumentet har formatet Ledger eller A3 kommer det att förminskas till Letter eller A4 automatiskt när det sänds.