Sända ett Internetfax

Att sända ett I-Fax är som att sända ett vanligt fax. Se till att din mottagares information sparas i din adressbok för e-post och placera sedan dokumentet som du vill sända som I-Fax i maskinen.
image
Om datorn som du vill skicka ett dokument till inte har Windows, kan du be datorns ägare att installera programvara som kan visa TIFF-filer.
  1. Gör något av följande:
    • Om [Förhandsg. fax] är inställt på [Av], trycker du på [Fax].

• Om [Förhandsg. fax] är inställt på [] trycker du på [Fax] och sedan på [Skickar fax].
  2. Tryck på image[Alternativ] för att ändra inställningarna för sändning av fax.
  3. Tryck på image eller image för att bläddra igenom faxinställningarna. När den inställning du söker visas trycker du på den och väljer önskat alternativ. Tryck på [OK] när du har ändrat inställningarna.
  4. Gör något av följande:
    • Tryck på image och ange sedan e-postadressen.
    • Tryck på [Adress bok], välj mottagarens e-postadress och tryck sedan på [Verkställ].
  5. Tryck på [Fax start].
    Maskinen börjar skanna. När dokumentet har skannats överförs det automatiskt till mottagaren via din SMTP-server. Du kan avbryta sändningen genom att trycka på image under skanningen. När överföringen är klar ställs maskinen i viloläge.