Home > Fax > Faxen ontvangen > Opties voor geheugenontvangst

Opties voor geheugenontvangst

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Gebruik de opties voor geheugenontvangst om binnenkomende faxen af te handelen terwijl u zich niet bij het apparaat bevindt. U kunt slechts één optie voor Geheugenontvangst tegelijk gebruiken.

U kunt Geheugenontvangst instellen op:

• PC-Fax ontvangen
  • Fax doorzenden
  • Fax opslaan
  • Doorsturen naar Cloud (Het apparaat stuurt uw ontvangen faxen door naar online diensten.)
  • Doorsturen naar Netwerk (Het apparaat stuurt uw ontvangen faxen door naar een netwerkbestemming.)
  • Uit