Home > Fax > Faxen ontvangen > Opties voor geheugenontvangst > Opties voor Ontvangst in geheugen wijzigen

Opties voor Ontvangst in geheugen wijzigen

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Als er zich in het geheugen van het apparaat ontvangen faxen bevinden wanneer u een van de opties voor Faxen op afstand wijzigt, wordt op het LCD-scherm een van de volgende vragen weergegeven:

• Als ontvangen faxen automatisch werden afgedrukt, geeft de LCD [Alle documenten wissen?] weer
  • Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als u op [Ja] drukt, worden alle faxen in het geheugen gewist voordat de instelling wordt gewijzigd.
    • Als u op [Nee] drukt, worden de faxen in het geheugen niet gewist en blijft de instelling ongewijzigd.
  • Als er zich niet-afgedrukte faxen in het geheugen van het apparaat bevinden, geeft de LCD [Alle faxen afdrukken?] weer
  • Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als u op [Ja] drukt, worden alle faxen in het geheugen afgedrukt voordat de instelling wordt gewijzigd.
    • Als u op [Nee] drukt, worden de faxen in het geheugen niet afgedrukt en blijft de instelling ongewijzigd.
  • Als ontvangen faxen in het geheugen van het apparaat blijven wanneer u wijzigt naar [PC-Fax ontv.] vanaf een andere optie ([Fax Doorzenden] of [Fax Opslaan]).

• Druk op [<USB>] of de naam van de computer als u zich in een netwerk bevindt en druk vervolgens op [OK]. U wordt gevraagd of u Reserveafdruk wilt inschakelen.
    De LCD geeft het volgende weer:

[Fax⇒PC zenden?]

• Als u op [Ja] drukt, worden faxen in het geheugen naar uw computer verzonden voordat de instelling wijzigt.
    • Als u op [Nee] drukt, worden de faxen in het geheugen niet gewist en blijft de instelling ongewijzigd.