Home > Fax > Faxen ontvangen > Opties voor geheugenontvangst > Inkomende faxen doorzenden naar een ander apparaat

Inkomende faxen doorzenden naar een ander apparaat

Gerelateerde modellen:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Gebruik de functie Fax doorzenden om de door u ontvangen faxen automatisch naar een ander apparaat door te zenden.
  1. Druk op image [Instellingen]>[Alle instellingen]>[Fax]>[Ontvangstmenu]>[Geheugenontv.].
    image
    Als het [Alle instellingen]-menu wordt weergegeven op het Home-scherm van uw apparaat, slaat u het [Instellingen]-menu over.
  2. Druk op [Fax Doorzenden].
  3. Voer een van de volgende stappen uit:
    • Druk op [Handmatig] om het faxnummer van de ontvanger in te voeren (max. 20 cijfers) of om het e-mailadres in te voeren via het LCD-scherm.

Druk op [OK].

image

Om een fax door te sturen met behulp van een e-mailadres, drukt u op image, voert u het e-mailadres in en drukt u op [OK].

Selecteer het gewenste bestandstype.

(Voor bepaalde modellen moet u Internetfax downloaden om de functies Internetfax en Scannen naar e-mailserver te gebruiken.)

• Druk op [Adres boek].

Veeg omhoog of omlaag of druk op image of image om te bladeren tot u het faxnummer of e-mailadres vindt waarnaar uw faxen moeten worden doorgestuurd.

Druk op het gewenste faxnummer of e-mailadres.

image
    • Druk op [Backup Print: Aan] of [Backup Print: Uit]. Als u [Backup Print: Aan] selecteert, drukt het apparaat ook een kopie af van de ontvangen faxen op uw apparaat.
  4. Druk op image.