Hjem > Faks > Motta en faks > Innstillinger for mottaksmodus > Still inn antall ganger det ringer før maskinen svarer (ringeforsinkelse)

Still inn antall ganger det ringer før maskinen svarer (ringeforsinkelse)

Når noen ringer maskinen din, vil du høre den normale telefonringelyden. Antall ring er stilt inn i alternativet ringeforsinkelse.
  • Innstillingen for Utsatt svar angir hvor mange ganger maskinen ringer før den svarer i modusene [Kun fax] og [Faks/tlf].
  • Hvis du har eksterne telefoner eller biapparater på samme linje som maskinen, velger du maksimalt antall ringesignaler.
  1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Mottak oppsett]>[Utsatt svar].
  2. Trykk på antall ganger du vil at linjen skal ringe, før maskinen svarer.
    image

Hvis du velger [0], svarer maskinen umiddelbart og det vil ikke være noen ringing på telefonlinjen. (kun tilgjengelig for noen land)

3. Trykk på image.