Hjem > Faks > Motta en faks > Innstillinger for mottaksmodus > Oversikt over mottaksmoduser

Oversikt over mottaksmoduser

Enkelte mottaksmodi svarer automatisk ([Kun fax] og [Faks/tlf]). Det kan hende du ønsker å endre ringeforsinkelsen før du bruker disse modusene.

Kun fax
[Kun fax]-modusen besvarer automatisk alle anrop som faks.
Fax/Tel
Modusen [Faks/tlf] hjelper deg med å styre alle innkommende anrop ved å gjenkjenne dem som faks- eller taleanrop og deretter håndtere dem på én av følgende måter:
  • Fakser mottas automatisk.
  • Taleanrop starter F/T-ringing i maskinen for å varsle deg om at du må løfte av røret. F/T-ringing er doble ringetoner som maskinen avgir.
Manual
[Manuell]-modus slår av alle automatiske svarfunksjoner.

Du må løfte røret til en ekstern telefon for å motta en faks i [Manuell]-modus. Når du hører fakstoner (korte, gjentatte pipelyder), trykker du på Start-knappen og deretter velger du [Motta] for å motta en faks. Du kan også bruke funksjonen Faksdeteksjon til å motta fakser. Dette gjøres ved å løfte av røret på samme linje som maskinen er tilkoblet.

Ekstern telefonsvarer
[Ext.Tel/Svarer]-modus gjør det mulig for en ekstern telefonsvarer å styre dine innkommende anrop.
Innkommende anrop håndteres på følgende måter:
  • Fakser mottas automatisk.
  • Taleanropere kan spille inne en melding på ekstern telefonsvarer.