Hjem > Faks > Motta en faks > Innstillinger for mottaksmodus > Still inn F/T-ringetid (doble ringetoner)

Still inn F/T-ringetid (doble ringetoner)

Når du stiller inn mottaksmodusen til [Faks/tlf] og maskinen mottar et anrop som er en faks, vil maskinen motta denne automatisk. Hvis det er et taleanrop, vil maskinen lage F/T-ringetonen (doble ringetoner) for den perioden som du stilte inn i alternativet F/T-ringetid. Når du hører F/T-ringetonen, betyr det at det er et taleanrop på linjen.

Siden F/T-ring kun er en innstilling på Brother-maskinen, vil internlinjer og eksterne telefoner ikke ringe. Du kan imidlertid fremdeles besvare maskinens anrop på alle telefoner.

1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Mottak oppsett]>[F/T-ringetid].
  2. Trykk hvor lenge maskinen skal lage doble ringesignaler for å varsle deg om et taleanrop.
  3. Trykk på image.
    image

Selv om den som ringer legger på under oppringing med spesielle doble signaler, vil maskinen fortsette å ringe den tiden som er angitt.