Hjem > Faks > Motta en faks > Innstillinger for mottaksmodus > Velg riktig mottaksmodus

Velg riktig mottaksmodus

Du må velge en mottaksmodus etter hvilke eksterne enheter og telefontjenester du har på linjen.

Som standard vil maskinen automatisk motta alle fakser som sendes til den. Bruk diagrammet nedenfor til å velge riktig modus.

image

1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Mottak oppsett]>[Motta-modus].
    image

(For Danmark)

Hvis du ikke kan endre [Motta-modus]-alternativet, sørg for at særskilt ringesignal-funksjonen er stilt inn til [Av].

2. Trykk på image eller image for å vise [Kun fax]-, [Faks/tlf]-, [Ext.Tel/Svarer]- eller [Manuell]-alternativet og trykk deretter på alternativet du ønsker.
  3. Trykk på image.