Hjem > Præsentation af maskinen > Oversigt over touchscreendisplayet

Oversigt over touchscreendisplayet

Tryk på image image eller image image på displayet med fingeren for at få vist og få adgang til maskinindstillingerne.
image
(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Du kan også få adgang til alle maskinindstillinger ved at stryge til venstre, højre, op eller ned på displayet for at rulle gennem dem.

Du kan skifte mellem startskærme ved at trykke påimageellerimage.

Fra startskærmene kan du få adgang til de forskellige indstillinger.

Startskærm

Startskærm

Denne skærm viser maskinens status, når maskinen er inaktiv. Når den vises, angiver det, at maskinen er klar til den næste kommando.

1. Dato og klokkeslæt

Viser dato og klokkeslæt, der er indstillet på maskinen.

2. image Lydsvag tilstand

Dette ikon vises, når [Lydsvag tilstand] er indstillet til [Til].

Indstillingen Lydsvag tilstand kan reducere udskrivningsstøjen. Når Lydsvag tilstand aktiveres, reduceres hastigheden.

3. Funktioner:

Tryk for at skifte til hver tilstand.

[Fax] / [Kopier] / [Scan] / [Sikker Udskriv] (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) / [Web] / [Apps] / [USB] / [A3-kopigenveje] / [Download software] / [Printhoved Rensning]

4. image [Blæk]

Viser den omtrentlige resterende mængde blæk. Tryk for at få adgang til menuen [Blæk].

Når en blækpatron er ved at være brugt op, eller der er et problem med den, vises der et fejlikon på blækfarveindikatoren.

5. image [Indstill.]

Tryk for at få adgang til menuen [Indstill.].

6. image Trådløs status

Hvert ikon i nedenstående tabel viser status for det trådløse netværk:

image
    • Din maskine er ikke sluttet til det trådløse accesspoint/routeren.

Tryk på denne knap for at konfigurere trådløse indstillinger. Mere detaljeret information imageimage Hurtig installationsvejledning

• Indstillingen Trådløs er deaktiveret.
    image

Det trådløse netværk er tilsluttet.

En indikator med tre niveauer på hver startskærm viser den aktuelle, trådløse signalstyrke.

image

Det trådløse accesspoint/routeren kan ikke findes.

image

Du kan konfigurere trådløse indstillinger ved at trykke på knappen Trådløs status.

7. image [Genveje]

Opret genveje til de mest anvendte funktioner, f.eks. afsendelse af en fax, kopiering, scanning og brug af Web Connect og apptjenester.

image
    • Der findes tre faner med genveje, der indeholder seks genveje på hver fane.
      image
    • Tryk på image, der vises nederst på skærmbilledet for at få adgang til startskærmene.
  8. Oplysningsikon
    image

De nye oplysninger fra Brother vises på informationslinjen, når meddelelsesindstillinger som f.eks. [Meddelelse fra Brother] og [Firmware auto-tjek] er indstillet til [Til].

(Du skal have en internetforbindelse, og der kan forekomme datagebyrer).

Tryk på image for at se oplysningerne.

9. Advarselsikon
    image

Advarselsikonet image vises, når der er en fejl- eller vedligeholdelsespåmindelse. Tryk på image for at se oplysningerne, og tryk derefter på image for at vende tilbage til startskærmen.

VIGTIGT

Tryk IKKE på displayet med en skarp genstand såsom en kuglepen eller en stylus. Det kan beskadige maskinen.

BEMÆRK
Rør IKKE ved displayet umiddelbart efter, at du har tilsluttet strømkablet eller tændt for maskinen. Det kan forårsage en fejl.
image
Dette produkt anvender skrifttypen fra ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD.