Hjem > Kopiering > Brug genveje til A3-kopiering

Brug genveje til A3-kopiering

Du kan kopiere dokumentet i papirstørrelsen A3 eller Ledger med et format som f.eks. notatformat. Du kan også lave 2 i 1-kopier, forstørrede og formindskede kopier.
  1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [A3-kopigenveje], og tryk derefter på den.
  3. Hvis der vises oplysninger på touchscreen'en, skal du læse dem og derefter trykke på [OK] for at bekræfte.
  4. Tryk på image eller image for at få vist valgmulighederne, og tryk på den ønskede valgmulighed.
    Indstilling
    Beskrivelse

A3 2i1

image

A3

image

A4⇒A3

image

A3⇒A4

image

A4 + Note(L)

image

A4 + Note(P)

image

A4 + Gitter

image

A4 + tom

image

A4 Center

image
  5. Indtast antallet af kopier på en af følgende måder:
    • Tryk på [-] eller [+] på touchscreen'en.
    • Tryk på image for at få vist tastaturet på touchskærmen, og indtast derefter antallet af kopier vha. tastaturet på touchskærmen. Tryk på [OK].
    • Indtast antallet af kopier vha. opkaldstastaturet.
  6. Tryk på image [Valg] for at ændre indstillingerne.
  7. Når du er færdig med at ændre indstillingerne, skal du trykke på [OK].
  8. Tryk på [Monostart] eller [Farvestart].
  9. Hvis du bruger scannerglaspladen, når du vælger indstillingen [A3 2i1], skal du gentage følgende trin for hver side af dokumentet:
    • Placér den næste side på scannerglasset og tryk derefter på [Fortsæt] for at scanne siden.
    • Tryk på [Udført], når alle siderne er scannet.