Hjem > Præsentation af maskinen > Oversigt over touchscreendisplayet > Indstilling af skærmbilledet Klar

Indstilling af skærmbilledet Klar

Du kan ændre klarskærmen, så den viser en specifik startskærm eller genvejsskærm.

Når maskinen er inaktiv, eller når du trykker på image, går maskinen tilbage til det skærmbillede, du har indstillet.

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Gen. opsætning]>[Skærmindstill.]>[Startskærm].
  2. Tryk på image eller image for at få vist skærmindstillingerne, og tryk derefter på den ønskede indstilling.
  3. Tryk på image.
    Maskinen skifter til din nye startskærm.