Hjem > Præsentation af maskinen > Oversigt over touchscreendisplayet > Indstilling af standardfunktionsskærmbilleder

Indstilling af standardfunktionsskærmbilleder

Du kan indstille standardskærmbilledet for scanning ved hjælp af skærmindstillingerne.

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Gen. opsætning]>[Skærmindstill.]>[Scan-skærm].
  2. Tryk på image eller image for at få vist scanningsindstillingerne, og vælg derefter den indstilling, du ønsker som standardskærmbillede.