Hjem > Præsentation af maskinen > Indtastning af tekst på Brother-maskinen

Indtastning af tekst på Brother-maskinen

• De tilgængelige tegn kan variere afhængig af land.
  • Tastaturlayoutet kan variere, afhængig af den funktion, der indstilles.
Når der er behov for at indtaste tekst på Brother-maskinen, vises et tastatur på touchscreen'en.
image
  • Tryk på image for at skifte mellem bogstaver, tal og specialtegn.
  • Tryk på image for at skifte mellem små og store bogstaver.
  • Tryk på image eller image for at flytte markøren til venstre eller højre.
  • Indsættelse af mellemrum
  • Tryk på [Rum] for at indsætte et mellemrum. Eller du kan trykke på image for at flytte markøren.
  • Rettelser
  • Hvis du har indtastet et forkert tegn og vil ændre det, skal du trykke på image eller image for at fremhæve det forkerte tegn. Tryk på image, og indtast derefter det korrekte tegn.
  • Indsæt et tegn ved at trykke på image eller image for at flytte markøren til det korrekte sted, og indtast derefter tegnet.
  • Tryk på image for hvert tegn, du vil slette, eller tryk på image og hold den nede for at slette alle tegn.