Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Konfiguration af rundsendergrupper > Skift navn på en rundsendergruppe

Skift navn på en rundsendergruppe

1. Tryk på image [Fax]>[Adresse bog]>[Rediger]>[Ændre].
  2. Tryk på image eller image for at få vist den gruppe, du vil ændre, og tryk derefter på den.
  3. Tryk på [Navn].
  4. Indtast det nye gruppenavn (op til 16 tegn) ved hjælp af touchskærmen. Tryk på [OK] .
    image

Hvis du vil ændre et tegn, skal du trykke på image eller image for at anbringe markøren under det forkerte tegn og derefter trykke på image.

Indtast det nye tegn.

5. Tryk på [OK].
  6. Tryk på image.