Skift eller slet genveje

Du kan ændre indstillingerne for en genvej.

Du kan ikke ændre en Web Connect- eller Apps-genvej. Hvis du vil ændre dem, skal du slette den og derefter tilføje en ny genvej.

1. Hvis startskærmen vises, skal du trykke på image [Genveje].
  2. Tryk på en fane fra [1] til [3] for at få vist den ønskede genvej, du vil ændre.
  3. Tryk og hold på den genvej, du vil ændre.
  4. Tryk på [Rediger].
    image

Tryk på [Slet]for at slette genvejen. Tryk på [omdøb], og følg menuerne på displayet for at redigere navnet på genvejen.

5. Tryk på image[Valg].
  6. Tryk på image eller image for at få vist de tilgængelige indstillinger, og tryk derefter på den indstilling, du ønsker at ændre.
  7. Skift indstillingerne for den valgte genvej. Tryk på [OK].
  8. Tryk på [OK], når du er færdig med at ændre indstillingerne.
  9. Tryk på [OK] for at bekræfte.
    image
    Når du ændrer fax- eller scanningsgenveje, bliver du spurgt, om du vil gøre dette til en enkelttastgenvej. Følg vejledningen på displayet.