Home > Papierverwerking > Papier plaatsen > Papierinstellingen > Het papierformaat en de papiersoort wijzigen

Het papierformaat en de papiersoort wijzigen

Stel het papierformaat en de papiersoort voor de lade in.
  • Voor de beste afdrukkwaliteit stelt u het apparaat in op het type papier dat u gebruikt.
  • Wanneer u een ander papierformaat in de lade plaatst, moet u ook de instelling voor het papierformaat op het LCD-scherm van het apparaat wijzigen.

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om uw selecties te maken:
    1. Selecteer [Standaardinst.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Papiersoort]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Normaal papier], [Inkjetpapier (Inkjet papier)], [Brother BP71] of [Glossy anders]. Druk op OK.
    4. Selecteer [Papierform. (Papierformaat)]. Druk op OK.
    5. Selecteer de gewenste optie voor het papierformaat en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).
    image
    Het papier wordt met de bedrukte zijde naar boven op de uitvoerlade aan de voorkant van het apparaat uitgeworpen. Als u glanzend papier gebruikt, dient u elk vel onmiddellijk te verwijderen om te voorkomen dat de vellen aan elkaar plakken of vastlopen.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. (MFC-J4540DW) Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Standaardinst.]>[Lade-instell. (Ladeinstelling)].
  2. (MFC-J4440DW) Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Standaardinst.].
  3. (MFC-J4540DW) Druk op image of image om de opties voor lades weer te geven en druk vervolgens op de gewenste optie.
  4. Druk op [Papiersoort].
  5. Druk op image of image om de opties voor papiersoorten weer te geven en druk vervolgens op de gewenste optie.
    image
    • Gebruik alleen normaal papier in lade 2. (MFC-J4540DW)
  6. Druk op [Papierform. (Papierformaat)].
  7. Druk op image of image om de papierformaatopties weer te geven en druk vervolgens op de gewenste optie.
  8. Druk op image.
    image
    Het papier wordt met de bedrukte zijde naar boven op de uitvoerlade aan de voorkant van het apparaat uitgeworpen. Als u glanzend papier gebruikt, dient u elk vel onmiddellijk te verwijderen om te voorkomen dat de vellen aan elkaar plakken of vastlopen.