Home > Papierverwerking > Papier plaatsen > Plaats papier in lade 1 / lade 2 > Enveloppen plaatsen in papierlade 1

Enveloppen plaatsen in papierlade 1

• Als de optie [Contr. papier] op [Aan] is ingesteld en u de papierlade uit het apparaat trekt, wordt u via het LCD-scherm gevraagd of u het papierformaat en de papiersoort wilt wijzigen.
  • U kunt enveloppen in uiteenlopende formaten plaatsen. imageimage Verwante informatie: Papiertype en papierformaat voor elke handeling

• Wanneer u enveloppen in de lade plaatst, moet u de instelling voor het papierformaat op het apparaat of op de computer wijzigen.

Hierdoor kan het apparaat automatisch vanuit de juiste lade papier invoeren als de optie Automatische lade-instelling in de printerdriver (Windows) of op het apparaat is ingesteld. (MFC-J4540DW)

• Druk voordat u enveloppen in de lade plaatst de hoeken en zijkanten van de enveloppen zo plat mogelijk.
    image
  1. Als de papiersteunklep (1) open is, klapt u deze in en schuift u vervolgens de papiersteun (2) naar binnen.
    image
  2. Trek de papierlade volledig uit het apparaat.
    image
  3. Plaats maximaal 10 enveloppen met de afdrukzijde naar beneden in de papierlade. Als u meer dan 10 enveloppen in de lade plaatst kan dit papierstoringen veroorzaken.
    image
  4. Duw de papiergeleiders voor de breedte (1) en lengte (2) voorzichtig in en stel ze af op het formaat van de enveloppen.

Controleer of de enveloppen vlak in de lade liggen.

image
    BELANGRIJK
    Plaats de enveloppen een voor een in de papierlade als er meerdere tegelijk naar binnen worden getrokken.
  5. Duw de papierlade langzaam volledig in het apparaat.
    image
  6. Trek de papiersteun (1) uit tot deze vastklikt, en vouw dan de papiersteunklep (2) uit.