Home > Papierverwerking > Papier plaatsen > Plaats papier in lade 1 / lade 2 > Losse vellen of Fotopapier plaatsen in papierlade 1 / papierlade 2

Losse vellen of Fotopapier plaatsen in papierlade 1 / papierlade 2

• Als de optie [Contr. papier] op [Aan] is ingesteld en u de papierlade uit het apparaat trekt, wordt u via het LCD-scherm gevraagd of u het papierformaat en de papiersoort wilt wijzigen.
  • Plaats één formaat en soort papier tegelijk in de lade.
  • Wanneer u een ander papierformaat in de lade plaatst, moet u ook de instelling voor het papierformaat op het apparaat of computer wijzigen.

Hierdoor kan het apparaat automatisch vanuit de juiste lade papier invoeren als de optie Automatische lade-instelling in de printerdriver (Windows) of op het apparaat is ingesteld. (MFC-J4540DW)

• In lade 2 kunt u alleen normaal papier gebruiken.(MFC-J4540DW)

Onderstaande instructies beschrijven hoe u papier in lade 1 plaatst.

• (MFC-J4540DW) De stappen voor lade 2 zijn vrijwel gelijk.
  1. Als de papiersteunklep (1) open is, klapt u deze in en schuift u vervolgens de papiersteun (2) naar binnen.
    image
  2. Trek de papierlade volledig uit het apparaat.
    image
  3. Duw de papiergeleiders voor de breedte (1) voorzichtig in en stel ze af op het formaat van het papier. Doe vervolgens hetzelfde met de papiergeleiders voor de lengte (2).
    image
  4. Waaier de stapel papier goed door om te voorkomen dat papier vastloopt of scheef wordt ingevoerd.
    image
    image
    Controleer altijd of het papier niet omgekruld of gekreukt is.
  5. Plaats papier voorzichtig met de afdrukzijde naar beneden in de papierlade.
    image

Zorg ervoor dat het papier plat in de lade ligt en dat de papiergeleider voor de lengte (1) de randen van het papier raakt.

image
    BELANGRIJK
    • Zorg ervoor dat u het papier er niet te ver in duwt; het kan aan de achterkant van de lade omhoog gaan staan en problemen veroorzaken bij de papierinvoer.
    • Als u meer dan 20 vellen fotopapier in de lade plaatst kan dit papierstoringen veroorzaken.
    image

Als u papier wilt toevoegen voordat de lade leeg is, verwijdert u al het papier uit de lade en combineert u dit met het papier dat u toevoegt. Waaier de stapel papier altijd los om te voorkomen dat meerdere pagina's tegelijk worden ingevoerd.

6. Stel de papiergeleiders voor de breedte (1) voorzichtig af op het papier.
    Zorg dat de papiergeleiders voor de breedte de randen van het papier aanraken.
    image
  7. Duw de papierlade langzaam volledig in het apparaat.
    image
  8. Trek de papiersteun (1) uit tot deze vastklikt, en vouw dan de papiersteunklep (2) uit.