Koti > Vianetsintä

Vianetsintä

Tämän osion tietojen avulla voit ratkaista yleisimpiä laitetta käytettäessä ilmeneviä ongelmia. Voit korjata useimmat ongelmat itse.

TÄRKEÄÄ

Soita Brotherin asiakaspalveluun tai paikalliselle Brother-jälleenmyyjälle saadaksesi teknistä tukea.

image

Lisätietoja saa tarvittaessa osoitteesta support.brother.com.

Tarkista ensin seuraavat seikat:

• Laitteen virtajohto on kytketty oikein ja laitteeseen on kytketty virta. imageimage Pika-asennusopas
  • Kaikki suojamateriaalit on poistettu laitteesta. imageimage Pika-asennusopas
  • Paperi on asetettu oikein paperikasettiin.
  • Liitäntäkaapelit on kytketty hyvin laitteeseen ja tietokoneeseen, tai langaton yhteys on määritetty sekä laitteessa että tietokoneessa.
  • Virhe- ja kunnossapitoviestit

Jos ongelma ei ratkennut edellisten ohjeiden avulla, selvitä ongelma ja imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja