Koti > Vianetsintä > Brother Web Connect -toiminnon käytön aikana ilmenevät virheviestit

Brother Web Connect -toiminnon käytön aikana ilmenevät virheviestit

Vastaavat mallit:DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Laite näyttää virhesanoman virheen sattuessa. Yleisimmät virheviestit on kuvattu taulukossa.

Voit korjata useimmat virheet itse. Jos tarvitset edelleen apua tämän taulukon lukemisen jälkeen, katso viimeisimmät vianetsintävinkit osoitteesta support.brother.com/faqs.

Yhteysvirhe

Virheviestit

Syy

Toimenpide

Yhteysvirhe 02

Verkkoyhteys epäonnistui. Tarkista, että verkkoyhteys toimii kunnolla.

Laitetta ei ole liitetty verkkoon.

• Varmista, että laitteellesi on määritetty kelvollinen IP-osoite.
  • Tarkista, että tukiasemasi/reitittimesi on aktiivinen ja että Internet-yhteys on muodostettu.
  • Varmista, että langaton reititin/tukiasema on päällä.
  • Jos WWW-painiketta painettiin vain hetki laitteen käynnistyksen jälkeen, verkkoliitäntää ei ehkä ollut vielä muodostettu. Odota hetki ja yritä uudelleen.

Yhteysvirhe 03

Yhteys palvelimeen epäonnistui. Tarkista verkkoasetukset.

• Verkon tai palvelimen asetukset ovat virheelliset.
  • Ongelma verkossa tai palvelimessa.
  • Varmista, että verkkoasetukset ovat oikeat, tai odota hetki ja yritä uudelleen.
  • Jos WWW-painiketta painettiin vain hetki laitteen käynnistyksen jälkeen, verkkoliitäntää ei ehkä ollut vielä muodostettu. Odota hetki ja yritä uudelleen.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Päivämäärän ja ajan määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Yhteysvirhe 07

Yhteys palvelimeen epäonnistui. Väärä pvm ja aika.

Päivämäärän ja kellonajan asetukset ovat virheelliset.

Aseta päivämäärä ja kellonaika oikein. Jos laitteen virtajohto irrotetaan, päivämäärän ja kellonajan asetukset saattavat muuttua oletusasetuksiksi.

Todennusvirhe

Virheviestit

Syy

Toimenpide

Todennusvirhe 01

Väärä PIN-koodi. Kirjoita PIN-koodi oikein.

Antamasi PIN-koodi tilin käyttöä varten on virheellinen. PIN-koodi on nelinumeroinen luku, joka on syötetty laitteen tilin rekisteröinnin yhteydessä.

Anna oikea PIN.

Todennusvirhe 02

Väärä tai vanhentunut tunnus, tai tämä väliaikainen tunnus on jo käytössä. Anna tunnus oikein tai hanki uusi väliaikainen tunnus. Väliaikainen tunnus on voimassa 24 tuntia sen myöntämisestä.

Annettu väliaikainen tunnus on virheellinen.

Anna oikea väliaikainen tunnus.

Annettu väliaikainen tunnus on vanhentunut. Väliaikainen tunnus on voimassa 24 tunnin ajan.

Ota Brother Web Connect -yhteys uudelleen käyttöön, jolloin saat väliaikaisen tunnuksen, ja rekisteröi tili laitteelle uuden tunnuksen avulla.

Todennusvirhe 03

Näyttönimi on jo rekisteröity. Anna toinen näyttönimi.

Näyttönimeksi annettu nimi on jo rekisteröity toiselle palvelun käyttäjälle.

Anna toinen näyttönimi.

Palvelin

Virheviestit

Syy

Toimenpide

Palvelinvirhe 01

Todennus epäonnistui. Toimi seuraavasti: 1. Siirry osoitteeseen http://bwc.brother.com saadaksesi uuden tilapäisen tunnuksen. 2. Paina OK ja kirjoita uusi tilapäinen tunnuksesi seuraavaan näyttöön.

Laitteen todennustiedot (joita tarvitaan palvelun käyttöön) ovat vanhentuneita tai virheellisiä.

Ota Brother Web Connect -yhteys uudelleen käyttöön, jotta saat väliaikaisen tunnuksen, ja rekisteröi tili laitteelle uuden tunnuksen avulla.

Palvelinvirhe 03

Lähetys epäonnistui. Tiedostoa ei tueta tai tiedot ovat vioittuneet. Vahvista tiedoston tiedot.

Lähetettävässä tiedostossa saattaa olla jokin seuraavista ongelmista:

• Tiedosto ylittää palvelun jonkin rajoituksen, kuten kuvapisteiden määrän, tiedoston koon jne.
  • Tiedostotyyppiä ei tueta.
  • Tiedosto on vioittunut.
  • Tarkista palvelun koko- tai muotorajoitukset.
  • Tallenna tiedosto erityyppisenä.
  • Jos mahdollista, hae tiedostosta uusi vioittumaton versio.

Palvelinvirhe 13

Palvelu on toistaiseksi pois käytöstä. Yritä myöhemmin uudelleen.

Palvelussa on ongelma, eikä sitä voi käyttää juuri nyt.

Odota hetki ja yritä uudelleen. Jos viesti tulee näyttöön uudelleen, yritä käyttää palvelua tietokoneelta. Näin voit tarkistaa, onko palvelu käytettävissä.