Home > Kennismaken met uw apparaat > Tekst invoeren op uw apparaat

Tekst invoeren op uw apparaat

DCP-L2600D/DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/DCP-L2640DN

Als er tekst vereist is, voer dan tekens in op het apparaat. De tekens die beschikbaar zijn kunnen variëren afhankelijk van de uitgevoerde bewerking.

• Houd image of image ingedrukt of druk er herhaaldelijk op om een teken uit deze lijst te selecteren:

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ(space)!"#$%&'()*+,-./:;<=>?@[\]^_‘{|}~

• Druk op OK wanneer het gewenste teken of symbool wordt weergegeven en voert voervolgens het volgende teken in.
  • Druk op Clear (Wis) om de foutief ingevoerde tekens te wissen.

MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW

Als er tekst vereist is, voer dan tekens in op het apparaat. De tekens die beschikbaar zijn kunnen variëren afhankelijk van de uitgevoerde bewerking.

De knoppen 0, # en * worden voor speciale tekens gebruikt.

(Voor het Cyrillisch) De knoppen # en * worden voor speciale tekens gebruikt.

• Druk zoveel maal op de geschikte kiestoetsknop als in deze referentietabel wordt getoond om het gewenste teken te verkrijgen.

Druk op de knop

Eenmaal

Tweemaal

Driemaal

Viermaal

Vijfmaal

Zesmaal

Zevenmaal

Achtmaal

Negenmaal

1

@

.

/

1

@

.

/

1

@

2

a

b

c

A

B

C

2

a

b

3

d

e

f

D

E

F

3

d

e

4

g

h

i

G

H

I

4

g

h

5

j

k

l

J

K

L

5

j

k

6

m

n

o

M

N

O

6

m

n

7

p

q

r

s

P

Q

R

S

7

8

t

u

v

T

U

V

8

t

u

9

w

x

y

z

W

X

Y

Z

9

(Voor het Cyrillisch)

Druk op de knop

Eenmaal

Tweemaal

Driemaal

Viermaal

Vijfmaal

Zesmaal

Zevenmaal

Achtmaal

Negenmaal

Tienmaal

Elfmaal

Twaalfmaal

Dertienmaal

2

A

B

C

a

b

c

А

Б

В

Г

2

A

B

3

D

E

F

d

e

f

Д

Е

Ё

Ж

3

D

E

4

G

H

I

g

h

i

З

И

Й

К

4

G

H

5

J

K

L

j

k

l

Л

М

Н

О

5

J

K

6

M

N

O

m

n

o

П

Р

С

Т

6

M

N

7

P

Q

R

S

p

q

r

s

У

Ф

Х

Ц

7

8

T

U

V

t

u

v

Ч

Ш

Щ

Ъ

Ы

8

T

9

W

X

Y

Z

w

x

y

z

Ь

Э

Ю

Я

9

• Spaties invoegen

Om een spatie in een faxnummer in te voegen, drukt u tussen cijfers eenmaal op image. Om een spatie in een naam in te voegen, drukt u tussen tekens tweemaal op image.

• Correcties maken

Als u een onjuist teken hebt ingevoerd en u die wilt wijzigen, drukt u op image of image om de cursor naar het onjuiste teken te verplaatsen en drukt u dan op Clear (Wis).

• Letters herhalen

Om een letter op dezelfde knop in te voeren als de vorige letter, drukt u op image om de cursor naar rechts te verplaatsen voordat u opnieuw op de knop drukt.

• Speciale symbolen en tekens

Druk op *, # of 0, druk vervolgens op image of image om de cursor naar het gewenste symbool of teken te verplaatsen. Druk op OK om het te selecteren. De symbolen en tekens die op kiestoetsknoppen beschikbaar zijn, worden in de tabel getoond.

Druk op *

(spatie) ! " # $ % & ’ ( ) * + , - . / €

Druk op #

: ; < = > ? @ [ ] ^ _ \ ~ ‘ | { }

Druk op 0 (niet beschikbaar voor het Cyrillisch)

À É 0

DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW

• Wanneer u tekst op uw apparaat moet invoeren, verschijnt een toetsenbord op de LCD.
  • De beschikbare tekens kunnen verschillen afhankelijk van uw land.
  • De toetsenbordindeling kan variëren afhankelijk van de uitgevoerde bewerking.
image
  • Druk op image om te schakelen tussen letters, cijfers en speciale tekens.
  • Druk op image om te schakelen tussen kleine en hoofdletters.
  • Om de cursor naar links of rechts te verplaatsen, drukt u op image of image.
  • Spaties invoegen
  • Om een spatie in te voeren drukt u op [Spatie].
  • Correcties maken
  • Als u een teken foutief hebt ingevoerd en dit wilt aanpassen, drukt u op image of image om de cursor naar het onjuiste teken te verplaatsen en drukt u op image. Voer het juiste teken in.
  • Om een teken in te voeren drukt u op image of image om de cursor naar de juiste plaats te bewegen, en voert u vervolgens het teken in.
  • Druk op image voor elk teken dat u wilt wissen, of houd image ingedrukt om alle tekens te wissen.