Home > Kennismaken met uw apparaat > Overzicht instellingenscherm

Overzicht instellingenscherm

Gerelateerde modellen:DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Druk op image om de huidige machinestatus op de LCD te bekijken.

Via het instellingenmenu hebt u toegang tot alle instellingen van uw apparaat.

image
  1. Toner
    • Geeft de resterende levensduur van de toner weer.
    • Druk hierop om toegang te krijgen tot het [Toner]-menu.
  2. Lade-instelling

Druk hierop om de instellingen van het papierformaat en papiertype te wijzigen.

3. Ecostand
    Druk hierop om toegang te krijgen tot het [Ecomodus]-menu.
  4. Netwerk
    • Druk hierop om een netwerkverbinding op te stellen.
    • Een indicator met vier niveaus op het scherm geeft de kracht van het huidige draadloze signaal weer als u een draadloze verbinding gebruikt.
  5. Faxvoorbeeld of Wi-Fi Direct
    • Faxvoorbeeld (MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

Druk hierop om toegang te krijgen tot het [Faxvoorbeeld]-menu.

• Wi-Fi Direct (DCP-L2660DW/DCP-L2665DW)

Druk hierop om een Wi-Fi Direct®-netwerkverbinding in te stellen.

6. Alle instellingen
    Druk hierop om toegang te krijgen tot de instellingen van het apparaat.