Downloaden en afdrukken met webservices

Gerelateerde modellen:DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
  1. Druk op image of image om de optie [Web] weer te geven.
  2. Druk op [Web].
    image
    • Als op het LCD-scherm van het apparaat informatie over de internetverbinding wordt weergegeven, leest u de informatie en drukt u op [OK]. Als u deze informatie nogmaals wilt weergeven, drukt u op [Ja].
    • Op het LCD-scherm worden af en toe updates of aankondigingen over Brother Web Connect-functies weergegeven. Lees de informatie en druk dan op [OK].
  3. Druk op image of image om de service weer te geven die de host is van het document dat u wilt downloaden en afdrukken. Druk op de naam van de service.
  4. Als u zich wilt aanmelden bij de service, drukt u op image of image om uw accountnaam weer te geven en drukt u erop. Als het scherm voor het invoeren van de pincode wordt weergegeven, voert u de viercijferige pincode in en drukt u op [OK].
    image
    • Afhankelijk van de service moet u mogelijk de accountnaam in een lijst selecteren.
  5. Druk op [Download: Print].
  6. Druk op image of image om de gewenste map weer te geven en druk erop. Bij bepaalde services hoeven documenten niet in mappen te worden opgeslagen. Selecteer [Ongsrt. Best. Bek.] als u documenten wilt selecteren die niet in mappen zijn opgeslagen.
  7. Druk op de miniatuur van het document dat u wilt afdrukken. Controleer het document op het LCD-scherm en druk vervolgens op [OK]. Selecteer nog meer documenten die u wilt afdrukken (maximaal 10 documenten).
  8. Druk op [OK] wanneer u klaar bent.
  9. Volg de aanwijzingen op het scherm om deze bewerking te voltooien.